خانوما من قرمه سبزی هام عالی و زبان زده و هر قرمه سبزی خوردم به خوبی قرمه خودم نبوده
اولین نکته شب قبل لوبیا ها رو پاک کنید بذارید خیس بخوره
صبح اولین کار توی یه قابلمه اب بذارید جوش بیاد
نکته خیلی خیلی مهم توی طعم قرمه سبزی اینه که مثل درست کردن کیک میمونه یعنی باید مرحله به مرحله مواد اضافه بشه طرز تهیه خیلی اشتباه که توی اینستا دیدم اینه که همه مواد رو با گوشت اضافه میکنن خیلییی اشتباهه
یه پیاز بزرگ بردارید نگینی ریز خورد کنید بریزید توی قابلمه با روغن سرخ بشه یکم که سبک شد تکه های گوشت رو اضافه کنید نکته طلایی اینجا اینه که خیلی باید این مرحله سریع عمل کنید و اصلا شعله گاز کم نباشه متوسط رو به بالا یه ذره که رنگ گوشت عوض شد بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید با یه قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی و یه دقیقه کمتر که تفت خورد اب جوش بریزید با شعله خیلی کم بذارید بپزه نکته طلایی بعدی اینه باید شعله خیلی کم باشه تا گوشت قشنگ مغزپخت بشه
اجازه بدید 2 و نیم الی 3 ساعت با همین شعله کم بپزه
در کنارش توی یه قابلمه دیگه لوبیا های خیس خورده رو بذارید بپزه و با دست امتحان کنید نذارید له بشه بعد پخت ابکش کنید یه آب سرد بگیرید روش بذارید کنار اینم نکته بعدی که اب سیاه و بدمزه لوبیا قاطی قرمه نمیشه
حالا بعدی