2777
2789

خانوما من قرمه سبزی هام عالی و زبان زده و هر قرمه سبزی خوردم به خوبی قرمه خودم نبوده

اولین نکته شب قبل لوبیا ها رو پاک کنید بذارید خیس بخوره

صبح اولین کار توی یه قابلمه اب بذارید جوش بیاد

نکته خیلی خیلی مهم توی طعم قرمه سبزی اینه که مثل درست کردن کیک میمونه یعنی باید مرحله به مرحله مواد اضافه بشه طرز تهیه خیلی اشتباه که توی اینستا دیدم اینه که همه مواد رو با گوشت اضافه میکنن خیلییی اشتباهه

یه پیاز بزرگ بردارید نگینی ریز خورد کنید بریزید توی قابلمه با روغن سرخ بشه یکم که سبک شد تکه های گوشت رو اضافه کنید نکته طلایی اینجا اینه که خیلی باید این مرحله سریع عمل کنید و اصلا شعله گاز کم نباشه متوسط رو به بالا یه ذره که رنگ گوشت عوض شد بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید با یه قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی و یه دقیقه کمتر که تفت خورد اب جوش بریزید با شعله خیلی کم بذارید بپزه نکته طلایی بعدی اینه باید شعله خیلی کم باشه تا گوشت قشنگ مغزپخت بشه 

اجازه بدید 2 و نیم الی 3 ساعت با همین شعله کم بپزه 

در کنارش توی یه قابلمه دیگه لوبیا های خیس خورده رو بذارید بپزه و با دست امتحان کنید نذارید له بشه بعد پخت ابکش کنید یه آب سرد بگیرید روش بذارید کنار اینم نکته بعدی که اب سیاه و بدمزه لوبیا قاطی قرمه نمیشه

حالا بعدی

دقیقا به همین روش میپزم و عالی میشه تا اینجا که همین بود بقیشم بگو ببینم اونطوریه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه ساعت شعله گاز رو زیاد کنید بذارید با شعله زیاد بپزه 

توی یه ماهیتابه یکم روغن بریزید و سبزی فریزری رو بذارید توش تا یکم سرخ بشه و نکته خوشمزه قرمه هم اینجاست که به همون سبزی بایییید دو قاشق شنبلیله خشک اضافه کنید اصلا طعم و مزه قرمه به همین شنبلیله خشکه این دوتا که با هم مخلوط شدن یکم سرخ شدن به خورشت اضافه کنید بعد نیم ساعت لوبیاهارو اضافه کنید و یکم بعد لوبیا اروم اروم نمکه اضافه کنید و مزه کنید که یهو شور نشه بذارید با هم بپزند دوباره بعد نیم ساعت لیموعمانی که دونه هاشو جدا کردید به خورشت اضافه کنید و بذارید که قورمه غلیظ بشه همیشه هم در کنار قورمه اب در حال جوش داشته باشید تا اگه دیدید ابش کمه اب اضافه کنید 

شما هم اگه نکته ای بلدید خوشحال میشم به اشتراک بذارید❤️ 

[QUOTE=394151490]شما هم اگه نکته ای بلدید به من یاد بدید[/QUOT

 منم به همین روش میپزم عالی میشه نه گلم نکتهذای نیس کامل و عالی توضیح دادی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز