2777
2789
عنوان

چرا دعا گرفتن گناهه یکی قانعم کنه

85 بازدید | 8 پست

شوهرم از بس چسبیده ب ننه باباش و خواهراش میخوام یه دعا بگیرم شرشون کنده شه چون زندگیمو جهنم دارن اینم فقط ب حرف اوناست....

چرا نباید به واسطه ی دعا اینارو گم و گور کنم؟ نمیخوام ک باعث مرگشون بشم فقط دور شن هوووووف خداهم که دورشون نمیکنه از ما!!!!

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

چون در اجنه رو به روی خودت باز میکنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بزا عمل‌کردن اینا باید موکل باشه و‌مومل همون اجنه هست که داری راهشون‌میدی به خونت دیگه

و‌کلا‌مسلمونا دعای نفرت و‌دعای جدایی انجام‌نمیدن‌پس‌ اسمش‌دعا‌نیست و‌طلسمه و‌شیطانی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بضیا که موکل ندارن

ربطی نداره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹