2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دختری که

107 بازدید | 26 پست

مهربون و خوش اخلاقه 

انگیزه داره و از نظرش هر چیزی که در خیال بگنجد واقعی هست 

در تلاش برای پزشک شدنه

نویسندگی خوبه و مینویسه و کتاب میخونه 

کار های هنری میکنه ( خیاطی و گلدوزی و سفالگری)

آرایشگری بلده

شنا و پیانو هم بلده تا حدودی و عکاسی هم خوبه 

زود رنجه  و اعتماد به نفس هم نداره و یه کم مودیه

نظرتون راجب همچین دختری چیه؟

خیلی خوبه ولی باید اعتماد بنفس و مودی بودن رو درست کنه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودی بودن چطوری باید درمان بشه گلم؟

با مشاوریا روانشناس  باید صحبت کنی عزیزم

به نظرم باید صبرتم تقویت کنی

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

تو این سرزمین نمیشه اینقد همچیو موازی باهم جلو برد

میشه ااگه برنامه ریزی باشه

بیشترم میشه انجام داد

میدونم میشه ، ولی دیگه باید بچه مایدار باشی

حتی ااگه به قول شما مایه دار هم نباشه میشه به نظرم

چون یوتیوب و فضای مجازی پر آموزشه مثل قدیم نیست که حتما باید حضوری بری و...

چشم گلم مرسییییی🥺😘

خواهش میکنم عزیزم ♡

حتی ااگه به قول شما مایه دار هم نباشه میشه به نظرمچون یوتیوب و فضای مجازی پر آموزشه مثل قدیم نیست که ...

آموزشی که تو یوتیوب و . . . هستش سطحی ترین لول آموزش هستش هیچوقت یکی صفر تا صد حرفشو رایگان در اختیار کسی نمیذاره