2777
2789

کلافه ترینم همش خستم

هشت روزه عقب انداختم روز دوم بی بی چک زدم فقط نصف خط tآورد  بقیش هیچی

دومین روژان خودکاری زدم بعد یه ربع یه هاله آورد که صورتی بسیار کمرنگه

سومین  هم مدیکور زدم cآورد و هاله ی پر رنگ نصف t

چهارمین ولی قشنگ منفی بود

همه چی کردم نمیشم رازیانه زعفران..

نمیدونم الان حاملم یا نه علایم پریودی ابدا ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سرخورد خوردی؟

واقعا که با اینهمه بی بی مثبت ی آز میدادی برو دعا کن بچه هم باشه ناقصش نکرده باشی من زنداداشم نزدیک به ۱۵ روز از پریودش گذشت حتی بیشتر فکر کنم همه بی بی هاش هم منفی من و داداشم گفتیم هنوز صبر کن چیزی نخور و چند روز پیش مثبت شد رفت آز داد دید بله مثبته چرا آخه وقتی پری نمیشین زود میرین سراغ زعفرون؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

چرا سرخورد خوردی؟واقعا که با اینهمه بی بی مثبت ی آز میدادی برو دعا کن بچه هم باشه ناقصش نکرده باشی م ...

ای وای نگووو خدا نکنه بجوری شدم 

اون بی بی چک آخری منو از راه به در کرد منفی بود 

ای وای نگووو خدا نکنه بجوری شدم اون بی بی چک آخری منو از راه به در کرد منفی بود

خدایااااا من دارم از دستت حرص میخورم وای خدا از روژان دقیق تر نیست چرا آخه دختر😐😐😐

عکسشونو داری بفرستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

انگار آستانه صبر تحملم زیر صفر شده اصلا اره راست میگی باید نمیخوردم

فدات شم اشگل نداره دخترم هیچ فکرشو نکن فدات شم همیشه همه کاری رو بسپار بخدا بحق خانم فاطمه زهرا بهترینا نصیبت بشه مادر شما هم مثل دخترم  عاقبت بخیر بشی عزیزم

🥲😢ببین معلومه اینجا خیلی کمرنگه

از نزدیک تر نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات شم اشگل نداره دخترم هیچ فکرشو نکن فدات شم همیشه همه کاری رو بسپار بخدا بحق خانم فاطمه زهرا بهتر ...

قربونتون برم مهربون  😘بله هر چه خدا صلاح بدونه منم راضیم