2777
2789

اگه شوهر سفری میخواید،یعنی همه اش تو سفرباشید یا خودش تو سفر باشه و براتون سوغاتی بیاره،برید فرودگاه....😄شاید با یه خلبان هم آشنا شدید😂

.

اگه شوهر تاجر و پولدار میخواید،برید سازمان بورس😁

.

اگه شوهر بازاری میخواید،برید بازار بزرگ تهران😁

.

اگه شوهر کادر درمان میخواید،برید بیمارستان....ترجیحا خصوصیا...اونجا سرشون خلوت تره...😁

.

اگه شوهر نظامی میخواید،خلاف کنید برید زندان....اینجا شاید شوهر وکیل هم گیرتون اومد،....😁

.

اگه شوهر کارمند میخواید،اینجا گزینه زیاده....تا دلتون بخواد اداره و بانک هست...😁

.

فعلا تا همینجا به ذهنم رسید....ان شاالله که بتونید شوهر های خوبی پیدا کنید و عاقبت به خیر بشید....

مخصوصا اونایی که دنبال شوهر نظامی ان....کار اینا سخت تره....😄

(تاپیک فان بود....امیدوارم یه عده جدی نگیرن و حرفربی ربط تو کانتا نزنن.....از کامنت ها ی طنز استقبال میشود😄) 

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

خانوما برنامه او ام پی فینکس با ثبت نام ۵۶ تومن هدیه میده و درجا میتونید برداشت کنید 

اگر خواستید ثبت نام کنید لطف میکنید کدمعرف منو بزنید 

کدمعرف

TJAH7OEOK

کددعوت هم بین دوخط فاصله گذاشتم ک پست بشه 

https:/ /omp.exchange/referral/TJAH7OEOK

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر معلم چی؟

دانش اموز شیم؟😂💔

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

خانوما برنامه او ام پی فینکس با ثبت نام ۵۶ تومن هدیه میده و درجا میتونید برداشت کنید اگر خواستید ثبت ...

👎👎👎

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

شوهر معلم چی؟ دانش اموز شیم؟😂💔

یه کم کار سختیه....ولی اگه تونستی برو ثبت نام کن😄

فقط در مورد زن نظامی بودن بگم که زنشون اصلا نباید سوء سابقه داشته باشن که

نه دیگه .... اگه طرف عاشقشون بشه،تبرئه اش میکنه😁

اگه شوهر بیکار و پرنسس می خواید تو نی نی سایت

خودزنی میکنید چرا؟😄