2777
2789
عنوان

چرا گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 54 پست
پول ندارم.وضع مالیم خیلی داغونه.

ببین تو یویتیوب بری  سرچ کنی. ostad kaveh110 ایشون یه ویدیو برای پاکسازی با سوره طه داره و یکی با سوره یاسین اونو انجام بدی خیلی خوبه 

یا ختم قران بردار به نیت این مشکلت که خدایا این مشکل حل کن خودت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقت پیش خواب بودم اومد هی میخواست گولم بزنه پاهام رو گرفت منم یه دونه با پا زدم گفتم برو ببینم بع ...

حرز امام جواد داشته باشی نمیتونن بهت دست بزنن میسوزن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حرز امام جواد داشته باشی نمیتونن بهت دست بزنن میسوزن

حرز امام جواد دارم.شب ها بالای سرم میذارم.چهارقل هم بالای سرم هست.من قبلا برام طلسم گرفته بودن و من باطلش کردم حالا نمیدونم‌مشکل چیه.یه وقتایی توی خواب باهاشون میجنگم.

حرز امام جواد دارم.شب ها بالای سرم میذارم.چهارقل هم بالای سرم هست.من قبلا برام طلسم گرفته بودن و من ...

حرز امام جواد ببند به بازوت 

اگر میتونی یه تیکه کوچولو سنگ زاج از عطاری بخر خیلیم ارزونه بچسبون به کش یا گل سرت ببند به سرت 

یه وقتایی خانوادگی میومدن.وقتی میخواستم ذکر بگم انگار یکی داشت خفم میکرد هرجوری شده میخوندم.بعد میرف ...

درکت میکنم خودمم یه مدتی تو خونه صدا میشنیدم ولی با همین کارا حل شد 

درکت میکنم خودمم یه مدتی تو خونه صدا میشنیدم ولی با همین کارا حل شد

حرز و چهار قل دارم.گلاب یه کم دارم.تا جایی که بتونم هرکاری انجام‌میدم تا همه چی خوب بشه.میگن میتونی به جای گوسفند هفت تا مرغ یا خروس رنگ سفید دقیق یادم‌نیست عقیقه کنی.ولی حتی پول اون هم‌ندارم.

حرز و چهار قل دارم.گلاب یه کم دارم.تا جایی که بتونم هرکاری انجام‌میدم تا همه چی خوب بشه.میگن میتونی ...

نیت کنی به خدا بگی خدایا میخوام اینکارو انجام بدم خودت یه پولی برسون این کارو انجام بدم انشالله خدا درست میکنه برات 

برای چشم نظر حرز بگیر همرات باشه.فکر کنم حرز امام جواد خوبه برای چشم نظر.زیاد پیگیر این نباش کی چشمت ...

عزیزم خیلی وقته تو همه کارام گره نیفته از یه ادم مومن پرسیدم گفت چشم نظره و قرار شد براش پارچه ببرم که نشد 

+خدایاشکرت🤍