2777
2789
عنوان

چرا گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 54 پست
منم قبول دارم.خودم هم دارم.ولی یک نفر که توی حوزه درس خونده و مبلغ دین هست بهم میگه خرافاته.کلی سند ...

چیزی که سند معتبر داره رو کسی نمیتونه زیر سوال ببره منم حوزه درس خوندم والا تو حوزه قبول دارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من فقط می‌خوام بفهمم ک‌چشم و نظره و کاره کیهچرا خب گناهه؟ من خیلیارو دیدم مذهبی آن برای چشم و نظر ...

برای چشم نظر حرز بگیر همرات باشه.فکر کنم حرز امام جواد خوبه برای چشم نظر.زیاد پیگیر این نباش کی چشمت زده.مشکلت رو حل کن عزیزم.

خب میخوام بدونم همون کسیه که باهاش ارتباط صمیمی دارم و دیگه تو خونم راهش ندمهمین آبی که رنگش عوض شد ...

اره عزیزم

خب اونم باشه که شاید نباشه خب تهمته دیگه تازه کار اون بنده خدام باشه ابروی مومن بردن حرامه دیگه 

شما از اون بنده خدا نگرانی ایشون خواست بیاد یا حرز امام جواد ببند به بازو یا ناس و فلق بخون قبل اومدنش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیزی که سند معتبر داره رو کسی نمیتونه زیر سوال ببره منم حوزه درس خوندم والا تو حوزه قبول دارن

مثلا من درمورد یه موضوعاتی گفتم که این چیزها زمان حضرت سلیمان هم بوده.بعد بهم گفت ما الان توی عصر تکنولوژی هستیم نه زمان حضرت سلیمان.بهش گفتم خب قرآن که برای همه ی زمانهاست.

مثلا من درمورد یه موضوعاتی گفتم که این چیزها زمان حضرت سلیمان هم بوده.بعد بهم گفت ما الان توی عصر تک ...

نه عزیزم همه اونا تو قرانم تایید شده ما اصلا علمایی داشتیم که با اجنه ارتباط داشتن همین ایت الله بهجت چقدر از ایشون داستان درباره اجنه نقل شده حتی ایشون تعریف میکرد تو نجف یکی از اجنه مسلمان میومدن پای درس استادی اون استاد شاگرد دیگه ای هم داشته وقتی پدر و مادر اون طلبه میفهمن با یک جن همکلاسی گفته بودن راصی نیستیم دیگه سر این کلاس بری اون استادم با اون جن صحبت کرده بود که دیگه نیا اینجا 

نه عزیزم همه اونا تو قرانم تایید شده ما اصلا علمایی داشتیم که با اجنه ارتباط داشتن همین ایت الله بهج ...

من خودم چون مشکلات ماورایی برام پیش اومد بهش گفتم کاش نمیگفتم پشیمون شدم.وقتی گفتم سحر و جادو توی قرآن هست میگه قرآن گفته اینکارو کنین؟ گفتم نه میگم وقتی کسی دیگه برای آدم طلسم انجام میده آدم مشکلات ماورایی براش پیش میاد.یه جوری صحبت کرد که پشیمون شدم باهاش حرف زدم.میگه مردم دارن کره ی ماه فتح میکنن تو داری به اینا فکر میکنی؟ خب وقتی مشکلمه دیگه به فکر کردن یا نکردن نیست که.

من خودم چون مشکلات ماورایی برام پیش اومد بهش گفتم کاش نمیگفتم پشیمون شدم.وقتی گفتم سحر و جادو توی قر ...

میفهمم تو حوزه هم خوب و بد زیاده دیگه اتفاقا همسر من هم تو حوزه است مردم براشون مشکل ماورایی پیش میاد میان سراغ طلبه ها دیگه اون اقایی که پیشش میرفت برای تعمیر ماشینش یه بار گفته بود که اره یه سری بلاها داره سرمون میاد و موجودی تو خونه است و اینا همسرمم بهش راهکار داده بود مثل حرز امام جواد و اینا عقیقه و اینا 

و بهش گفته بود باید گلابی که روش قران خوندی بزنی به صورتت و سرت و اینا و روی ایینه ها و اینا بزنی و اینا گفت بلد نیستم بخونم قران شوهرم گرفته بود خودش خوند داد بهش 

بعدا گفت اوصاعشون بهتر شده و اینا و همسرش که داشته طلاق میگرفته ازش برگشته خداروشکر 

میفهمم تو حوزه هم خوب و بد زیاده دیگه اتفاقا همسر من هم تو حوزه است مردم براشون مشکل ماورایی پیش میا ...

حرز امام جواد رو قبول داره ولی میگه حرز ابودجانه خرافاته.من کلی تحقیق کردم سند معتبر داره.همین خانمی که میگم میره کشورهای عربی برای تبلیغ دین.نمیدونم چرا اینجوری میگه.بعد که جوابش رو دادم ناراحت شد گفت فکر میکنی من بی سوادم؟ من فقط حقیقت رو گفتم.

میفهمم تو حوزه هم خوب و بد زیاده دیگه اتفاقا همسر من هم تو حوزه است مردم براشون مشکل ماورایی پیش میا ...

من که اینقدر اون موجودات رو دیدم دیگه برام عادی شده ازشون نمیترسم.ولی جن عاشق زندگیم رو داغون کرده.خیلی مریض میشم.الان هروقت بیاد از خودم دورش میکنم.

من که اینقدر اون موجودات رو دیدم دیگه برام عادی شده ازشون نمیترسم.ولی جن عاشق زندگیم رو داغون کرده.خ ...

این تنها چاره اش عقیقه است باید یه گوسفند عقیقه کنی گوشتش بدی فقرا درست میشه 

حرم امام رضا و حرم حصرت معصومه هم تو بخش نذورات عقیقه داره

این تنها چاره اش عقیقه است باید یه گوسفند عقیقه کنی گوشتش بدی فقرا درست میشه حرم امام رضا و حرم حصرت ...

چندوقت پیش خواب بودم اومد هی میخواست گولم بزنه پاهام رو گرفت منم یه دونه با پا زدم گفتم برو ببینم بعد رفت.بعدش چند روز جای سه تا انگشت مثل کبودی روی پام بود.