2777
2789

من میخوام یه تعداد فامیل نزدیکمو که تاحالا خونه‌مون دعوت نکردم بگم بیان ولی ترجیحم اینه بریم رستوران غذای بیرون بخوریم بعد به صرف چایی و شیرینی بیان خونه مون هم خونه‌نویی باشه هم یه ولیمه هم داده باشیم.

حالا قیمتارو بررسی کردم یه چلوکباب کوبیده حدودی ۴۰۰ تومنه برای ۲۰ نفر میشه ۸ میلیون به علاوه‌ی حالا میوه و شیرینی و این چیزا شاید حدود ۱۰ تومن بشه.

راهی هست بشه ارزون تر و سبک تر برگزار کرد؟😭

این ماه خرج پک‌های جلسه‌ی دفاعمم هست. نمیدونم چیکار کنم ولی میخوام این ماه برگزار کنم ولی هزینه‌ش چرا انقدر زیاد میشه. یعنی بقیه که ۲۰ نفر مهمون میگن واقعا ۱۰ میلیون هربار خرج میکنن؟🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کوبیده نده، مرغ بده با سوپ و سالاد

مرغ زشت نیست خب؟

همه پسند نیست آخه ولی کوبیده همه دوست دارن

من نمیدونم این کوبیده چی شده که انقدر گرون شده اخه ۴۰۰ تومن یه چلو کوبیده واقعا زیاده:/

تو هنوز نوشیدنی و سالاد و ماست حساب نکردی که بیشترم میشه

اگه کمک داری میتونی توی خونه دو نوع غذا درس کنی که قیمتش مناسبتر میشه

یا اینکه کباب از بیرون بگیر برنج و چیزای دیگه خودت آماده کنی

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...
اره دیگه تو رستوران که چند نوع سفارش نمیدنخونه باشه منم دونوع میپزم

خونه هم دو جور درست کنی همین میشه هزینه اش همون کوبیده یا مرغ تو رستوران بگیرید راحت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
مرغ زشت نیست خب؟همه پسند نیست آخه ولی کوبیده همه دوست دارنمن نمیدونم این کوبیده چی شده که انقدر گرون ...

اتفاقا مرغ همه پسنده

کوبیده ارزون تر هم پیدا میکنی با کیفیت خوب بگرد ما هفته پیش رفتیم ی رستوران قدیمی طور خوردیم ۲۷۰ خوبم بود، کرجم

تو هنوز نوشیدنی و سالاد و ماست حساب نکردی که بیشترم میشهاگه کمک داری میتونی توی خونه دو نوع غذا درس ...

نه این رستورانش با سرویس میگه ۴۰۰ سوپ هم میده حتی

ولی خب کلا خونه‌ما خیلی کوچیکه میترسم همه جا نشن موقع نشستن :(

خوراک کباب هم نگاه کردم ۲۵۰ تومن بود که خوبه معقوله ولی بدون سرویس و ایناست:( با سرویس فکر کنم همون ۴۰۰ بشه دیگه