2777
2789
عنوان

آترینا فرهمند کمال گرا بود یعنی

274 بازدید | 24 پست

این دختر نیازی نبود آنقدر خودشو اذیت کنه یه پدر و مادر ثروتمند داشت که همه دارایی و سرمایه زندگی شون مال این بود سفرهای اروپاییش هم که به راه بود حتی اگه یک نمیشد حتی اگه رتبه عالی هم نمیاورد هم باز میتونست راحت بره دانشگاه آزاد پزشکی بخونه.

چی باعث میشه این دختر آنقدر به خودش فشار بیاره؟

پدر و مادرش هم میگفتن آنقدر خودتو اذیت نکن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس داشته آرزوش بوده اونم دکتر شهو کاش هیچکس فقیر نبود و اینقدر اختلاف طبقاتی زیاد نبود دنیا کلا جای ...

ببین راحت میتونست بره دانشگاه آزاد دکتر بشه.

چه ربطی داره .

خیلیا تلاش میکنند بابت قبولی همین .

تلاش نکرده واسه تک رقمی.

ازاد .ادم‌پولدار  برای چی بره ازاد .

تنبلا اونجا میرند

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

یعنی میکین اگه اونقدر پولدار بودینو ک سفر خارج به راه رتبه برتر میشدین؟استعداد و پشتکارم مهمه۹۷ درصد ...

دقیقا برعکس گفتی

من میگم سفرهاش به راه بود زندگی به کامش بود پول ثروت تفریح خانواده خوب همه چیز داشت

چرا آنقدر خودشو اذیت کرد یک بشه؟

دوس داشته آرزوش بوده اونم دکتر شهو کاش هیچکس فقیر نبود و اینقدر اختلاف طبقاتی زیاد نبود دنیا کلا جای ...

بابا مامانش پزشکند .

ربطی به پول نداره .

این هوشه .

تلاشه .

داداشم دکتری قبول شد .دولتی هم .

همش هوش .همش پرسیدن .

همش جست و‌جو .

همش راهنمایی گرفته .پول فقط  همون مال کارشناسی بود . نمونه دولتی بود.اون هم ارزون .

از ادمای سمی دو موندن هم هست

دقیقا برعکس گفتیمن میگم سفرهاش به راه بود زندگی به کامش بود پول ثروت تفریح خانواده خوب همه چیز داشتچ ...

دقیقا درست میگی

اتفاقا بچهایی که تو رفاه زیاد هستن رو گاهی باید به سختی پای درس نشوند

.

بابا مامانش پزشکند .ربطی به پول نداره .این هوشه .تلاشه .داداشم دکتری قبول شد .همش هوش .همش پرسیدن .ه ...

خوب من چی گفتم خودم میدونم هم خودش درسخون بوده هم بهترین امکانات داشته من فقط ی دعا کردم کاش هیچ فقیری تو دنیا نباشه

❤️

دقیقا درست میگیاتفاقا بچهایی که تو رفاه زیاد هستن رو گاهی باید به سختی پای درس نشوند

ببین تک فرزند هم بود مثل صبا معصوم نیا مثل آرتا راحت میتونست با دوستاش بره بیرون دور بزنه اینور اونور کافه رستوران تفریح پسر بازی ولی نشست تو خونه نشست پای درس و کتاب فقط خوند و خوند و خوند

از بچگی تو رفاه و امنیت روانی باشی تو یه خانواده عالی از لحاظ عاطفی به استعدادات توجه میشه خانواده برای رشد و تقویت شخصیتت تلاش میکنن اینم خیالش راحت بوده هم از لحاظ مالی هم فکری ، ماها حتی بگیم کاملم رفته باشیم جلو ترس داشتیم که نشه بدبخت میشم فلان میشم بیکار میشم اینجور میشم اونجور میشم اون یک درصد این افکارو نداشته

خوب من چی گفتم خودم میدونم هم خودش درسخون بوده هم بهترین امکانات داشته من فقط ی دعا کردم کاش هیچ فقی ...

میدونم عزیزم .

ولی فقر ربطی به اینا نداره یکی از بچه ها زمان کنکور ما چوپان بود .نفر اول ریاضی شده بود.

یکی دیگه نابینا کم بینا بود نفر د‌وم سوم ریاضی .

عزیز هوش مهمه .تا پول و‌اینا .

میدونم عزیزم .ولی فقر ربطی به اینا نداره یکی از بچه ها زمان کنکور ما چوپان بود .نفر اول ریاضی شده بو ...

خوشبحالت که نمیدونی بهترین غذا رو جلوت هرروز بزارن با کسی که غذاش هیچی نیس چه فرقی داره یا نمیدونی پول کتابای تست چقدر گرون شده یا محیط آرام و اینا

❤️