2777
2789

سلام 

چرا کد رشته روزانه با آزمون یا روزانه با سوابق تحصیلی رشته روانشناسی و حقوق تمام استان ها توی دفترچه انتخاب رشته تجربی ها و حتی توی دفترچه براساس سوابق تحصیلی نیست؟ 

یا من پیدا نمیکنم؟

همه اش پیام نور 

حتی پردیس هم نیست

مشاور نیستم ،جواب سوالتون هم متاسفانه نمی‌دونم ولی میشه اگه سوال منو میدونید جواب بدین 

کد رشته های که فقط زده سوابق تحصیلی برای کسی که آزمون بهتر از معدل بوده در صورت انتخاب کردن شانسی هست ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور نیستم ،جواب سوالتون هم متاسفانه نمی‌دونم ولی میشه اگه سوال منو میدونید جواب بدین کد رشته های ک ...

فک میکنم اینطوری باشه یعنی اینطوری میگن که بر اساس سوابق هم مثل همون شرایط کنکور که رتبه بهتر شانس قبولی بیشتره 

، کسیم که معدلش بهتر باشه و انتخابای تورو داشته ، ظرفیت اول می‌ره برای اون ، بعد نوبت تو میرسه 

معدل بهتری داشته باشی شانست هم بهتره تاجایی که می‌دونم ولی باز خودت تحقیق کن شاید جزئیاتی داشته باشه 

اگه آزمونت بهتره خوب اول کدای با آزمون هارو بزن بعد برو سراغ سوابق