2777
2789
عنوان

به شوهرم کفتم یه کفن بخر برای خودت

990 بازدید | 42 پست

اسباب کشی قرار بکنیم 

تو انتخاب خونه منو اذیت کرد به هر خونه یه ایراد اخر سر برد بالاشهر 

بعد هم که بالاشهر رفت چرا چون کلاس بذاره 

گفتم لوازم خونه ما به این جا نمیاد گفت می خرم 

یعد زد زیر حرفش که نه ندارم که داره 

اینم بگم بحث کلاس نیست کلا درب و داغونه مبل ها یخچال و لباسشویی هم کلا خراب و قدیمی ه 

امروز هم تولدم بود تبریک نگفت 

حتی کارتن هم نمی خره برای اثاث کشی منم گفتم کار تو رو که من نمی تونم بکنم میگه خوب برو از بازار سیگار فرپش ها بخر 

یه جا که کلا مرد اونجاست 

منم گفتم تو هم یه کاری کن گفت چی گفتم یه کفن بخر با یه قبر بمیر 

گفتم نخری منم جمع نمی تونم بکنم عوضی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما بودم خیلی خوشحال می شدم بالاشهر خونه خریدیم، وسایل های داغونت رو خودت بریز دور وقتی نداشته باشید مجبور میشه بخره ولی بقیه وسایل سالم رو خودت جمع کن ، کارتون هم خریدش سخت نیست من خودم از سرکار برمی گشتم می رفتم سوپرمارکت ها هرکسی که داشت بهم می داد میذاشتم تو ماشین 

اینم شانس منه جاری هام موقع اثاث بردن اصلا بسته بندی نمی کنند خود باربری میاد این فکر کرده من نوکر ب ...

از اول اینکارا رو خودت کردی؟؟ 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من جای شما بودم خیلی خوشحال می شدم بالاشهر خونه خریدیم، وسایل های داغونت رو خودت بریز دور وقتی نداشت ...

دیگه نمیدن میدن ضایعات با پول هم نمیدن 

بعد هم من کارتن بخرم اونو می خوام چیکار

شما شوهر منو نشناختی نمی خره راحت بعد هم یخچال مگه پفکه بندازم دور نمیشه تکون داد