2777
2789
عنوان

خونه م شده جهنم

810 بازدید | 68 پست

بچه هام نمی دونم چرا انقدر نق می زنند وگریه زاری میکنند هر کار براشون میکنم دوباره طلبکار می شند ویه بهونه دیگه برا نق زدن پیدا میکنند از صبح سه بار رفتم بازار برا کفش مدرسه پسرم انتخاب نمی کنه وقتی میایم خونه  داد وفریاد که تو نخریدی برام دارم دیوونه میشم😭😭😢دعا کنید بمیرم راحت بشم آرزوی یک لحظه سکوت به دلم مونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا سه بار رفتی؟

نهایتا بار دوم اولتیماتوم می دادی این دفعه آخره که برای کفش میایم اگر چیزی انتخاب نکنی بدون کفش می مونی. قرار نیست که همه چیز باب میل اونا باشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نمیشه چند ساعتی بذاری شون خونه کسی ؟ مادری ... خواهری ... مادر شوهری ...

نه مامانم که پیره خواهرام هم اگر کاری براشون کاری بکنم جواب سلامم را میدند ولی اگر کاری ازشون بخواهم مثل آدم قهر می مونند

خب چرا سه بار رفتی؟نهایتا بار دوم اولتیماتوم می دادی این دفعه آخره که برای کفش میایم اگر چیزی انتخاب ...

خیلی دوست دارم مادر مقتدری باشم ولی متاسفانه اصلا از من حساب نمیبره فقط مثل مته میره رو مخم مریضی اعصاب گرفتم از دست شون

خیلی دوست دارم مادر مقتدری باشم ولی متاسفانه اصلا از من حساب نمیبره فقط مثل مته میره رو مخم مریضی اع ...

اینکه میگی مثل مته میره رو اعصاب رو دقیقا درک می کنم

ولی باید مقتدر باشی

یعنی چی که سه بار رفتین خودش انتخاب نکرده ازتم طلبکاره

خب دخترجون همون بار اول دوم باید بهش تذکر جدی می دادی که دیگه از بیرون رفتن برای خرید کفش خبری نیست.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️