2777
2789
عنوان

چیکار کنم هفته ای یک کیلو کم کنم

93 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من 23 سالمه قدم 159 وزنم 87 کیلو هست می‌خوام ماهی 4 کیلو کم کنم نه کمتر نه بیشتر ،و اینکه می‌خوام روزی 1100 کالری بسوزونم که در هفته 1 کیلو کنم و اینکه از ورزش فقط میتونم روزی یک ساعت پیاده روی کنم و رژیم بگیرم لطفاً راهنمایی کنید چطوری میتونم خواهش میکنم اگه کسی می دونه برام توضیح بده ممنونم

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

همون رژیم و پیاده روی خوبه برا هدفت...بیشتر خواستی کم کنی فستینگ‌بگیر

یعنی جدا و صد در صد با رژیم و روزی یک ساعت پیاده روی میشه هفته ای یک کیلو کم کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کالری شمار نصب کن کالری شماری کن....سعی کن فست بگیری حتی اگر هررور نمیتونی یک روز درمیون فست بگیر طول روزم نون و برنج و سیب زمینی رو خیلیییی کم کن ...تنقلات و فست و فود و قند مصنوعی رو حذف کن  

آش آبغوره من امروز روز سومم بود تقریبا یک و نیم کم کردم 

ماهی یکبار چهارپنج روز بگیری وزن کم می کنی

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 

شاید باورت نشه

فقط با پرخوری نکردن و ب اندازه خوردن هفته ای یک کیلو کم میکنی

در حد ترکیدن نخور

۶ وعده کوچیک شامل پروتئین بیشتر از قبل و کربوهیدرات کمتر

همه چی ام بخور 

فقط قند چه مصنوعی چ طبیعی رو کم کن

مصنوعیو کلا قطع کنی بهتره

روغن صنعتی نخور فقط زیتون اونم کم

برنج و نونتم کم کن

مثلا صبحانه ۲ کف دست حداکثر

و ناهار در حد ۸ قاشق بی روغن 

من باروزه گرفتن تو 4ماه 17کیلو کم کردم

البت ماه رمضون و بعدش 30روز دیگ روزه گرفتم 

شمافست بگیر خیلیم راحتو خوبه اما زمانیم ک میتونی چیزی بخوری پرخوری نکن

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

چون اضافه وزنتون زیاده بیشترم کم میکنی فستینگ عااالیه حتی اکه شده یک روز درمیون

فستینگ رو بررسی میکنم اگه بتونم می گیرم

ولی روش پیاده روی یک ساعت و رژیم برای هفته ای یک کیلو گرم اوکی هست؟

شاید باورت نشهفقط با پرخوری نکردن و ب اندازه خوردن هفته ای یک کیلو کم میکنیدر حد ترکیدن نخور۶ وعده ک ...

واقعا میگی؟

تو یه هفته کم میکنم یک کیلو؟

من باروزه گرفتن تو 4ماه 17کیلو کم کردمالبت ماه رمضون و بعدش 30روز دیگ روزه گرفتم شمافست بگیر خیلیم ر ...

روزه بگیریم همه چیز واجبه؟ حالا درسته برای کاهش وزن ولی خب همون روزه ای که تو ماه رمضون می گیرن بعد نماز و اینا هم باید خوند؟ من اهل نماز نیستم آخه🥲

واقعا یعنی کم میکنم

آش آبغوره من امروز روز سومم بود تقریبا یک و نیم کم کردم ماهی یکبار چهارپنج روز بگیری وزن کم می کنی

یعنی هر وعده فقط آش آبغوره باید خورد؟