2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع کردی؟

درومدن؟؟

منم افتضاح بودم الان هش ماهه تقریبا میخورم جوشام رفتن ولی جاهاش هست که دکتر گفته باید یه مدت بگذره بعد بیای لیزر 

اگه در بیاد و زیاد شه خدای نکرده مث قبل زبونم لال :/ میخام هفته ای یکی دوتا بخورم البته الان هنوز میخورم ولی میترسم !!دیگه تحمل ندارم مردم تو این دوسال!!

هرچی ازمایشو سونو بود سالم بود

فقط ویتامین د کم داشتم!

یه صلوات مهمونم میکنی؟:)
قطع کردی؟ درومدن؟؟ منم افتضاح بودم الان هش ماهه تقریبا میخورم جوشام رفتن ولی جاهاش هست که دکتر گفت ...

بعد۲سال یه موقعیت تنش زا بوجود اومد بعد ازدواج و جوش باز ریخت بیرون

اینو گفتم بگم دنیا همیشه تاتهش پیچ داره

همسر خوب هم نصیبت بشه مسائل دگه هست

باید استقامت و صبر رو برد بالا

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐

من ۱۶ سالمه و اصلا جوش نمیزنم چی بشه واسه پریودی اونم فقط یکی بعدم سری میره بعضی موقع ها اونم نمیزمم پوستم صافه صافه و همه دوستام میگن بیخیال شین اگه زیاد باهاشون ور برینو دشت بزنین زیاد بشه امتحان کنین اصلا کاریشون نداشته باشین جواب میده