2777
2789
عنوان

هفده میلیون جوان ایرانی مجرد هستند

213 بازدید | 13 پست

🔻۱۷ میلیون جوان ایرانی مجرد هستند

طبق آمار معاونت جوانان وزارت ورزش:

🔹۱۷ میلیون ایرانی زیر ۴۵ سال هنوز ازدواج نکرده‌اند.

🔹۱۴ درصد زنان و ۴ درصد مردان بالای ۴۵ سال نیز ازدواج نکرده‌اند.

🔹در گروه سنی زیر ۴۵ سال هم ۹/۵ میلیون مرد و ۷/۵ میلیون زن هنوز مجرد هستند.

⚠ کارشناسان هشدار می‌دهند: 

❌ادامه این روند می‌تواند به کاهش نرخ باروری، پیری جمعیت، افزایش تنهایی و فروپاشی انسجام خانوادگی منجر شود. 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه همچی گرون همش میگن بچع ولی کوپول

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

متاسفانه همینه ازدواج نمیکنن هر کدوم هم دلیل خودشون رو دارن 

من نمیدونم آدم یا از رابطه بدش میاد یا خوشش میاد .

اگه بدت میاد این اکس و نکس و پارتنر و ....

چیه پس 

اگر خوشت میاد برو بسلامت مزدوج شو 

کاش فقط فقرا از فقر زن نمی‌گرفتن الان یارو همه چی داره گیر داده اینجا جای زندگی نیست پس تو اینجا چکار میکنی تا الان موندی پس میشه موند 

نتیجه فقط یه چیز هست 

تعهد نمیخوان داشته باشن همه چیز به یه برو بابا بند باشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ععع منم تو آمار آوردن.. بالاخره یکی مارو  آدم حساب کرد😐😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
بازه سنیش چه سنی بود از چند تا ۴۵ سال

نمیدونم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هعی ما دلمون میخاد ازدواج کنیم اما شرایط آدمش نیست

منم خواستگار مناسب نیست

اینجور خبرها رو اگه منبعش رو هم بگید خیلی بهتره.

خیلی از دخترها و پسرها ازدواج نمیکنن، چون به سطح رفاه پائین یا متوسط راضی نیستن. دخترها شوهر پولدار میخوان، پسرها زن خیلی خوشکل.

اینجور خبرها رو اگه منبعش رو هم بگید خیلی بهتره.خیلی از دخترها و پسرها ازدواج نمیکنن، چون به سطح رفا ...

منبعش کانال های ایتا

نه من خواستگار پولدار داشتم از شخصیتش خوشم نیومد رد کردم