2777
2789
عنوان

واقعا دارم مرگو حس میکنم

131 بازدید | 14 پست

ازبس گریه کردم هر روز ی داستانه خدایا چرا مگ چیکارکردم😭😭😭😭😭بچم این ماه سقط شد حالا شهرداری خونمونو تخریب کرده هرچی پولو طلا بود دادم بابت ساخت خونه با کلی قرض پیش پولم ک دیگ نمیشه جایی بگیرم بدون ی هشدار حداقل😭😭😭😭😭خدایا ازکجا پول بیاریم قلبم از وقتی فهمیدم درد میکنه کاش اسراییل ی موشک بزنه بهم امشب بمیرم😭😭😭😭دیگ توان ندارم طلامو از گرمی سه فروختم هنوز ی سال نشده شده ۹تومن 😭😭چرا انقد ظلم پروردگار خستم خسته توروخدا دعاکنید بمیرم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

عزیزم🥲💔خدانکنه

ان شالله بزودی همه مشکلاتتون برطرف میشع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزم🥲💔خدانکنهان شالله بزودی همه مشکلاتتون برطرف میشع

عزیزم کامنتت پاک میکنی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کامنتت پاک میکنی

پاک نمیشع💔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزم منم سقط های بی علت داشتم  خیلی خیلی حرص میخوردم ببین قشنگم کارم به جایی رسید که تخمک هم نداشتم دیگه رفتم ای وی اف کردم گفتن تخمک نداری اهدایی گرفتم اونم نشد باورت میشه ولی من اصلاح سبک کردم و ذهنمو آزاد کردم میدونم خیلی سخته ذهنو آزاد کردن ولی باور نمیکنی من باردار شدم و نینی خوشگلم هم موند مراقب خودت باش 

عزیزم منم سقط های بی علت داشتم خیلی خیلی حرص میخوردم ببین قشنگم کارم به جایی رسید که تخمک هم نداشتم ...

واقعا؟توروخدا میگی چی کارا کردی؟دعات میکنم ی عمر 

عزیزم پیج فلورا تاجیک تو اینستا رو ببین امیدوارم بدردت بخوره وبهم خبر بده چیکار کردی

دیدن شما میشه بگی چیکارا کردی دقیقا خپدا خیرت بده چون مث همین میگم

من قندو شکر و مصنوعات رو کامل حذف کردم صبحا یکساعت پیاده روی کردم هر روز بادام زیاد خوردم کلی وزنم ا ...

رژیم وقرص ساعت خاب جی ؟

نه هیچ کدوم به جز ساعت خواب که زود میخوابیدم

چندبار سقط کردی چند سالته

نه هیچ کدوم به جز ساعت خواب که زود میخوابیدم

چند بار سقط داشتی گلم