2777
2789
عنوان

هیچ وقت راه دور ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اگه روزی خواستی ازدواج کنی حتما نزدیک خانوادت باشمن یه مهمونی رفتن به دلم مونده همه اش تنهام ...

باز شما میگی راه دوره نمیتونی بری من تو شهر خودمون عروسی کردم تازه عروس شوهرم نمیزاره تنها برم خونه مادرم می‌گه خودم میبرمت اونم فقط هفته ای یبار دختری که خیلی وابسته خانواده شه خیلی سخته از یه طرف شوهرم اخلاق های گند زیاد داره

توروخدا اگه روزی خواستی ازدواج کنی حتما نزدیک خانوادت باشمن یه مهمونی رفتن به دلم مونده همه اش تنهام ...

از خانواده شوهرت کمک بگیر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من راه دور نرفتم شوهرمو اوردم شهر خودم

🥺پس خیلی مراقبت نیاز دارن اینجور ادمها

من محبت فراوان به شوهرم میکنم و۴ ماه خانوادش ندیده

منم بار دارم دلمم براش میسوزه😔بدهی نمیزاره بره

اینکه بری شهر همسرت که دوره زندگی کنی بازم سخته؟ بلاخره خانواده شوهر هستن

اره بابا هیچی جای خانواده و فامیل ادم رو پر نمیکنه تو هر موقعیتی  رمضان محرم عید وقتی حالت گرفته است

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اره بابا هیچی جای خانواده و فامیل ادم رو پر نمیکنه تو هر موقعیتی رمضان محرم عید وقتی حالت گرفته است

واقعا اینقدر سخته؟ شهر ما کوچیک و بی امکانات همیشه میگفتم برا ازدواج میرم شهر دیگه اصلا با همشهری ازدواجم نمیکنم 

من راه دورم باردارم‌هستم انقددلم میگیره تنهایی گریه میکنم همش میگم کاش مامانم کنارم بود🥺😔😔ازطرفی استراحت نسبیم خونه روخاک برداشته کسی نیست کمکم کنه😪مادرشوهروخواهرشوهرم نزدیکن اصلاتواین ۶ماه بارداریم یبارم خونمون نیومدن

بعصی وقتام راه دور شوهر نمیکنی ولی مجبوری بری تو غربت زندگی کنی مثل من که ۱۲ ساله دور از خانواده هامون زندگی می‌کنیم و جاریام همه شون پیش دل مادرشوهر پدرشوهر و قوم خودشون

تا مغز استخونم درکت میکنم چی میکشی 

ولی غصه نخور تهش یه زن قوی و مستقل  میشی که  این سختیا باعث میشه بزرگ بشی و قدر زندگیتو و همسر وبچه هاتو بیشتر بدونی

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.