2777
2789

فکرکنید ۲ سال تلاش کرده باشید بعد رتبه تون رو نصف کرده باشین از پارسال 

هدفتون رشته های تاپ بوده باشه ولی نیارید . امروز رفتم مشاور گفت پیراپزشکی هارو شهر خودت احتمالش کمه 

روزانه جای دور میاری 

یا هم آزاد اطراف خودت و شهر خودت میاری 

به نظرتون چیکار کنم؟ مثلا اگه برم آزاد باید ماهی ۲۰ تومن بدم به هوشبری اینا که آخرشم بازار کارش خوب نیست

از طرف دیگه روحیم خیلی خرابه پشت کنکور بمونم افسرده میشم بعد فکرکن سال بعد نهایی کل درسای یازدهم کل درسای دوازدهم چون تک درس نداره.

میگم حداقل چند ماه برم دانشگاه اگه نتونستم انصراف بدم بیام دوباره بخونم حداقل یه روحیم خوب بشه 

بعد رشته ی حقوق هم روزانه با سوابق میتونم برم ولی خب فامیلامون اینا بهم می‌خندن میگن ببین چند آورده که با سوابق رفته 

چیکار کنم خیلی دارم غصه میخورم 

شما باشید چی میکنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شرایطم مثل تو  میخام ازاد برم فقط پرستاری خبه بازار کارش بنظرم اونم لب مرزیم شهری ک خودم میخام  پول انتخاب رشتش ندارم یعنی نمیخام کسی بدونه میخام انتخاب رشته کنم موندم پولش چطو جور کنم تا ببینم اون ک میخام میارم یا ن

به نظرم برو نمون پشت کنکور یا برو شهر دیگه یا همون آزاد اگه پولش رو داری... مگه پیراپزشکی بازار کارش ...

خب پرستاری مامایی که علاقه ندارم

میمونه هوشبری و علوم آزمایشگاهی و رادیو اینا باز بهتره برام از اون دوتا ولی بازار کارش خیلی کمه 

دیگه هزینه ی دانشگاه و خوابگاه و اینا میشه دیگه به پولش نیست ولی میگم آخه اینا ارزش ندارن ک اصلا

خب پرستاری مامایی که علاقه ندارممیمونه هوشبری و علوم آزمایشگاهی و رادیو اینا باز بهتره برام از اون د ...

یعنی آزمایشگاه ها راحت استخدام نمیکنن علوم آزمایشگاهی رو؟ یا بیمارستان ها هوشبری نمی‌خوان

اگه ازاد تهران خوب میاری و شهریش که زیاده نسبتا میتونی پرداخت کنی برو ولی پیرا روزانه شهر اطراف خیلی بهتره

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

اگه ازاد تهران خوب میاری و شهریش که زیاده نسبتا میتونی پرداخت کنی برو ولی پیرا روزانه شهر اطراف خیلی ...

ولی گفت روزانه احتمالش کمه شهر اطراف که میگم آزاد 

روزانه شهر دور 

ولی گفت روزانه احتمالش کمه شهر اطراف که میگم آزاد روزانه شهر دور

اخه شهریه ازاد پیرا نمیدونم شاید کم باشه ولی پزشکی دندون پرستاری ترمی ۴۰ ۵۰ تومن 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر