2777
2789

همکار من دانشجوعه دوتا دوستن ، حالا هرروز ساعت ورود و خروج رو تو دفتر میزنیم هرکی برا خودشو گاهی یادم میره ببینم ساعت چند دقیقا اومدم موقع رفتن مثلا میزنم ورود هشت و ربع بعد همکارم چندروز بود اگه زده بودم هشت و بیست کرده بود هشت و نیم یا هشت زده بودمم کرده بود هشت و نیم گفتم چرا زدی من هشت اومدم گفت نه هشت و نیم اومدی گفتم من که دقت نکردم شاید نهایت ده دقیقه دیر اومدم و تو دقتر هشت و نیمو کردم هشت و ده باز اومدم دیدم خط زده کرده هشت و نیم! میگم چرا اینجوری میکنی گفت چطور ما دیرمیاییم یا نیستیم از حقوقمون کم میشه برا شما هم باید بشه!!!

باز خط زدم گفتم دیگه فقط کارفرما ساعت منو مینویسه 

فقط برا من نبود برا اون یکی همکارمم زده بود هشت و نیم

بیشعور اگه خودش هشت و نیم بیاد ما هشت تو دفتر برا همرو میزنه هشت و نیم

دیگه نمیدونم باهاش 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه چرا سروقت نمیزنید حق الناس ک هس برا اونکه میخاد حقوق بده یعنی شماراضی هستی پول کار نکرد ...

بابا از حفظ میزنه کار نداره چند اومدیم نیم ساعت جلو میزنه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄