2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد برم قهر ولی

83 بازدید | 9 پست

شوهرم بود و نبودم براش مهم نیست. میدونم برم نمیاد دنبالم فقط ضایع میشم... خوش ب حال زنایی که نازکش دارن. دیشب ازش عصبانی بودم گفتم برو نمیخوام ببینمت گفت به درک😔 آشغال عوضی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اصلا قهر نکنحتما یه راهی هست. صبوری کن

هیچ راهی تو صبوری کردن نیست جز پررو شدنش

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی ناراحتی

خیلی بی احساس و سرد شده مثل دوتا همخونه شدیم اصلا منو نمیبینه

هیچ راهی تو صبوری کردن نیست جز پررو شدنش

دنبال قلق طرفت بگرد. حتما روشی هست

توکلت به خدا باشه. مهربونی کن چون مهربونی محبت میاره ولی وابستگی با مهربونی فرق داره. بهونه و اعصاب خوردی نداشته باش

خیلی بی احساس و سرد شده مثل دوتا همخونه شدیم اصلا منو نمیبینه

از لحاظ ج ن س ی تامین نمیکنه،

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از لحاظ ج ن س ی تامین نمیکنه،

بیشتر من پیشقدم میشم وگرنه اون براش مهم نیست

دنبال قلق طرفت بگرد. حتما روشی هستتوکلت به خدا باشه. مهربونی کن چون مهربونی محبت میاره ولی وابستگی ب ...

این هیچ قلقی نداره مث سنگ میمونه. ده ساله همه چیمو تو این زندگی گذاشتم هررررجوری ک فکرشو کنی اما خیلی بیشعور و پررو و قدر نشناس و ناسپاسه