2777
2789

سلام بچه ها من قبلا هم تاپیک زدم ناخواسته بچه سوم باردار شدم خواستم هفته ۶بندازم اشتباه کردم این کارو نکردم چون نبض داشت بچه الان یک ماهه کامل افسرده شدم داروی اعصاب مبخورم این چند روز قلبم خیلی فشار روش بود دیروز رفتم دکتر قلب اکو و نوار قلب گرفت گفت دریچه قلبت بر اثر استرس و تپش قلب گشاد شده ضربان قلبم هم خیلی بالا بود دارو بهم داد ولی مگه استرس و تپش قلب من خوب میشه الان واریس هم دارم میگرن هم دارم خار پاشنه هم دارم متاسفانه موندم نه راه پیش دارم نه راه پس الان ده هفته و چهار روزمه نمیدونم چطور میخوام دووم بیارم قلبم خیلی اذیت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم دارو هم داده بهم ولی استرسم کم نمیشه

دوست داری خدای نکرده بلای سر اون بچه بیاد؟؟؟ب خودت بیا استرس حیلی بده سعی کن بیخیال بشی چرا استرس داری؟

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
یه کم دیدت رو نسبت به زندگی عوض کن خیلی از بیماری های جسمی منشا روحی داره روحیه ت رو قوی کن انشالله ...

دقیقا میبینی یه وقتایی میگی وای خدا بدتر از دیگ نیست ولی کار خداا بی حکمت نیست میبینی رزق روزی میاره از همه بچه ها هم بیشتر هوای پدر مادرشو داره باهوش موفق میشه

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
دوست داری خدای نکرده بلای سر اون بچه بیاد؟؟؟ب خودت بیا استرس حیلی بده سعی کن بیخیال بشی چرا استرس دا ...

چون دیگه بچه نمی خواستم سن خودم بالا بود ۳۸ 

دیگه میخواستم زندگی کنم نه اینکه دوباره برم سر نقطه اول بچه بزرگ کنم من کلا دوست نداشتم سه فرزندی رو دپر و ریام هرکی میبینم همه دوتا بچه دارن من فکرش نابودم میکنه

یه کم دیدت رو نسبت به زندگی عوض کن خیلی از بیماری های جسمی منشا روحی داره روحیه ت رو قوی کن انشالله ...

من واقعا داغون شدم خاک تو سر من شوهرم امروز مبگفت بریم مبل بخریم قبل بارداری قرار بود مبلا عوض کنم گفتم نه من دیگه امیدی ندارم به زندگی بخوام مبل عوض کنم

من واقعا داغون شدم خاک تو سر من شوهرم امروز مبگفت بریم مبل بخریم قبل بارداری قرار بود مبلا عوض کنم گ ...

اره بشین ناراحت باش افسرده بشی مریضی ات زیاد تر باشهههه  بابا اون بچه ها امیدشون تویییییی اگر دور از جونت از پا بیفتی  چیکار کنن بدون تو قویییی باش بسترش ب خدا با دلی قرص محکم این راهو تمومش کن 38 سال سن زیادی نیست ک اینجوری میکنیییی  

ایلیا نفس مآنی عشق بایی