2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا استخدام نداره خلبانی مگر اینکه اشنا داشته باشی

داره اصلا هم با پارتی نیست مثلا خود شما میرید بلیط هوپیما ایرلاینی رو بگیرید که بیشتر خلبان هاش با پارتی وارد شدن؟ صددرصد نه چون اون بالا ریسک هست و بالای ۲۰۰ نفر هستن که با یه خطا خلبان هواپیما سقوط میکنه 

و طبق معمول کسایی رو استخدام میکنن که واقعا مهارت دارن

خودمم پایه دوازدهم رشته خلبانیم🙃

میخوای بری رشته آرزوهام چقدر من دوست داشتم برم این رشته ولی زور شرایط بیشتر بود

پایه دوازدهمم و رشته ام خلبانیه

خوشبختانه خانواده ای دارم که تمام تلاششون و برای خواسته هام و ارزوم هام میکنن

داره اصلا هم با پارتی نیست مثلا خود شما میرید بلیط هوپیما ایرلاینی رو بگیرید که بیشتر خلبان هاش با پ ...

اخه منم شنیدم همش پارتی بازیه خودم آرزوم مهماندار شدنه همش گفتن پارتی نداری نمیشه و ... بیخیال شدم ولی شما اگر خانواده حامی داری ادامه ش بده

مخصوصا برای مهمانداری

اگر در موردش اطلاع داری ممنون میشم کمکم کنی من ساکن تهران نیستم یه شهر کوچیک تو جنوب هستم و برا استخدام شدن تو ماهان ایر باید ساکن تهران باشی یهنی کلا بیخیالش شم؟