2777
2789
عنوان

آقاااااا یه سوووووووال🫠

85 بازدید | 8 پست

پسری که چیز خاصی بینمون نیس اما سر اینکه یه بار رفتم پیوی دوستش و سوال مهمی داشتم 

سر این قضیه چرا بیاد دعوام کنه.بگم غیرتی شده که اخه چیزی نیس بینمون🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون وقتی میان میگن هیچی دوستی معمولی بین پسر و دختر وجود نداره شما باور نمی کنید😁اینکه که خیلی از پسرا صبرشون زیاده ... حالا برداشت بد در مورد رابطه خودتون نداشته باشید ها، منظورم اینه شما فک می کنید این رابطتون یه دوستی معمولیه

چون وقتی میان میگن هیچی دوستی معمولی بین پسر و دختر وجود نداره شما باور نمی کنید😁اینکه که خیلی از پ ...

اخه دوستی معمولی هم بینمون نیس

من فقط ادمینشونم زیاد هم صحبت نمیکنیم باهم

اما سر این قضیه دعوام کرد چرا با اجازه کی رفتی پیوی فلانی🙁

والا من فکر میکنم پسرا از دختراهم پیچیده تر باشن

اخه دوستی معمولی هم بینمون نیسمن فقط ادمینشونم زیاد هم صحبت نمیکنیم باهماما سر این قضیه دعوام کرد چر ...

پسرا خیلی ساده تر از دختران الکی پیچیدشون نکن😁دو حالت داره یا اینکه چون ادمین هستید الان فک میکنه رئیس شماست و اختیار این رو داره که میتونه بهتون زور بگه  یا اینکه نه اون به شما فراتر از یه دوست نگاه میکنه که فهمیدن این موارد به خود شما و رابطتون بستگی داره که رابطتون باهاش چطوریاس