2777
2789
عنوان

هنوز ماه عسل نرفتم خیلی ناراحتم

135 بازدید | 22 پست

شوهرم قول داده بود منو ببره ماه عسل الان که حدود 8سال از ازدواج مون میگذره نبرده البته دو سه باری مشهد رفتیم ولی خانوادش باهامون بودن اصلا بهم خوش نگذشت جایی که دلم میخواست خریدی که دلم میخواست نکردم  چون باید همش پست سر اونا میبودیم هیچ جای تفریحی درست و حسابی هم نرفتیم هر وقت هم بهش میگم تو منو سفر نبردی میگه بردمت دیگه حالا شرایط اون طوری بوده هر وقت هم مشهد رفتم با مامانش دعوا م شد از بس زنیکه تو همه چیز دخالت میکرد حسرت یک سفر درست وحسابی به دلم مونده الانم میگه من کلا پول ندارم سفر خرج داره باید با مامان و بابام بریم که هزینه مون کمتر بشه خسته شدم از دستش بی عرضه بچه ننه 

حالا دیشب داشتم باهاش صحبت میکردم بهش این موضوع رو گفتم الان باهام قهره که چرا ازش گله و شکایت کردم میگه نباید بگی من وضع مالیم خوب نیست و فلان  اون موقع هم پشت تلفن  کلی حرف گفت بعدم قطع کرد الانم هنوز زنگ تزده به نظرتون چکار کنم من براش زنگ بزنم اعصابم خورد هست باردارم هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مرد بچه ننه.‌من شخصا نمیتونم تحملش کنم‌‌.

ازدواجمون خیلی سنتی بود هیچ شناختی ازش نداشتم اونم همین طور خانواده ها گفتن ازدواج کنید ما فقط سر سفره عقد بله گفتیم حتی همدیگه رو دوست هم نداشتیم 

خب ببین دو روز برید ولی درس حسابی برید 

ماهی یه مقدار بذارید کنار برای سفرتون 

مثلا ببین این تورا که غذا هم باهاشونهدو با قطار میرن اینا الان برا یه مشهد حدود ۴ـ۵ نفری میشه 

یعنی ده تومن 

این ده تومنو ماهی یه مقدار بذار کنار 

مثلا دو روز برو ولی همون دو روز باهم باشید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب ببین دو روز برید ولی درس حسابی برید ماهی یه مقدار بذارید کنار برای سفرتون مثلا ببین این تورا که غ ...

کلا میگه سفر دوروز به درد نمیخوره هزینه کردی باید کمش یک هفته بمونید 

الان قطار نفری ۱/۵۰۰ در میاد رفتو برگشت ، شبی یه تومنم هتل سه شب بمونید  ۳ـ۴ تومنم خرید کنید و غذا بخورید میشه ده تومن .با ده تومن میتونید برید یکم پس انداز کنید میشه 

قبل رفتنم به کسی خبر ندین 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب ببین دو روز برید ولی درس حسابی برید ماهی یه مقدار بذارید کنار برای سفرتون مثلا ببین این تورا که غ ...

بعدم میگه اگه خواستم یک روزی بریم مشهد مامان و بابام رو میگن بیان (اونجا خونه دارن )چند روز از اداره هتل میگیرم بقیه ش رو میریم خونه مامانم اینا

کلا میگه سفر دوروز به درد نمیخوره هزینه کردی باید کمش یک هفته بمونید

خب اشتباه میکنه 

اگه سه روز بره تو یه هتل ۳ ستاره مثلا با نهارو شام اماده بمونه تازه میفهمه سفر کم زمان و راحتش خوبه 

مثلا بری یه هفته مشهد بمونی که چی بشه ادم حوصلش سر میذه 

الان قطار نفری ۱/۵۰۰ در میاد رفتو برگشت ، شبی یه تومنم هتل سه شب بمونید ۳ـ۴ تومنم خرید کنید و غذا ب ...

طرف ما هنوز قطار نداره راه اندازی نشده  بعدم با دوتا بچه کوچک نمیشه با قطار رفت خیلی اذیت میشم با ماشین خودش هم نمیره چون پدر شوهرم هنوز اجازه سفر با ماشین رو بهش نداده میگه جاده خطرناکه

بعدم میگه اگه خواستم یک روزی بریم مشهد مامان و بابام رو میگن بیان (اونجا خونه دارن )چند روز از اداره ...

خب اگه اداره خونه میده که چه بهتر همون تایم که اداره میده رو فقط برید زود بیایین 

طرف ما هنوز قطار نداره راه اندازی نشده بعدم با دوتا بچه کوچک نمیشه با قطار رفت خیلی اذیت میشم با ما ...

با قطار چرا اذیت شی دختر 

کوپه ۶ نفره میگیری دربست با بچه عات راحت میمونید توش درم میبدی حجابتم هر جور دلت خواست بچه ها میتونن هم بازی کنن هم راه برن و بخوابن 

خب اگه اداره خونه میده که چه بهتر همون تایم که اداره میده رو فقط برید زود بیایین

ادا و اصولش خیلی زیاد هست  باورت میشه دلم میخواست بعد از ازدواجم برم ماه عسل کل حرم رو بگردم ولی چون با اونا بودیم خانوادش منظورمه نتونستم چون اونا حوصله نداشتن

طرف ما هنوز قطار نداره راه اندازی نشده بعدم با دوتا بچه کوچک نمیشه با قطار رفت خیلی اذیت میشم با ما ...

اینکه پدر شوهرت اجازه سفر نداده خیلی بده 

پس چجوری میرین ،پدر شوهرت فقط میرونه ؟

با دوتا بچه چجوری تو یه ماشین میرین سخت نمیشه ؟

ادا و اصولش خیلی زیاد هست باورت میشه دلم میخواست بعد از ازدواجم برم ماه عسل کل حرم رو بگردم ولی چون ...

خب چرا یکم نکشیدیش کنار بگی فلانی بیا مثلا بعد شام که اونا مثلا میخوان بخوابن بریم حرم