2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 3920 بازدید | 177 پست
منم امروز مث همیشه دوساعتی رفتم باشگاه رفتم داروخانه پودر خریدم اومدم خونه ساندویچ درست کردم با دوغ ...

یوسف که جز کارای روزمره نیس سبک زندگیه🙄🤣

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه اگه دانشجوعه ، تراول ماگ امروز پرسیدم ۳۷۰ ، بافت دوستم خرید ۴۰۰ ست بافت بود ۵۰۰ ، شاکت بو ...

اره دانشجو 

ماگم خوبه ولی یه ماگ کم نیست؟ دوست دارم یه گل و کنارش یچیزی بگیرم

من سه بعدازرظهر ازرخواب بیدار شدم ناهار خوردیم تکلیفای بچمو انجام دادیم شام درست کردم بردم  خونه ی مامانم اونجا خوردیم و برگشتیم یک ساعته تو گوشی ام 

ولی شما روز پر ماجرایی داشتی 

صبح پاشدم صبحونه خوردم یه سری کارای شخصیمو انجام دادم تا موقع ناهار.ناهارخوردم بعد رفتم مزرعه کارکردم و ساعت ۷برگشتم خونه و بعد مجدد انجام کارای شخصیم...

برام‌ دعا کنین سال 1405تبدیل به اولین خانم دکتر و فرد تحصیلکرده ی کل فامیلمون بشم🤍.

اره دانشجو ماگم خوبه ولی یه ماگ کم نیست؟ دوست دارم یه گل و کنارش یچیزی بگیرم

نه کم نیس ماگ حرارتی هم خیلی خوبه 😁

🥺🥺ایشالا زود اشتی کنید

۴ سالشه چون حرف بدی زد منم گفتم صب کن ببینم چی گفتی اونم‌ یه جور رفت الان عذاب وجدان گرفتم😣😞

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
اره دانشجو ماگم خوبه ولی یه ماگ کم نیست؟ دوست دارم یه گل و کنارش یچیزی بگیرم

اره میتونی ، اگه اهل ارایشه پالت رژ بگیر (عاشق پالت رژم داداشم خرابش کرده همشو با قلمو ور داشته مالیده به قالی)

من سه بعدازرظهر ازرخواب بیدار شدم ناهار خوردیم تکلیفای بچمو انجام دادیم شام درست کردم بردم خونه ی م ...

تکلیف های خودمون تموم شد تکلیف بچه ها اومد😂🤦‍♀️

موفق باشید

۴ سالشه چون حرف بدی زد منم گفتم صب کن ببینم چی گفتی اونم‌ یه جور رفت الان عذاب وجدان گرفتم😣😞

بنظرم تند نباید واکنش بدید ولی بار اول ک حرف بد زد جلوشو بگیرید انقدر پدر مادرا بعضیا بچه هارو لوس و بی تربیت کردن با این منطق که نباید بچه رو دعوا کرد ولی بعضی وقتا لازمه

ما ک کافی بود مامانا یه نگاه کنه😂🤦‍♀️