2777
2789
عنوان

متاهلا میشه بیاین

239 بازدید | 25 پست

تو عقدیم.شوهرم سر ی موضوع مسخره  قهر کرده رفته گفته جداشیم.دومین بار این غلطو میکنه.ی بار دیگه تو عصبانیت گفت بعد ب گه خوردن افتاد.بازم تکرار کرد.خیلی ناراحتم.دلم میخواد ی کاری کنم ک هیچوقت فراموشش نشه.بهترین کار چیه؟چای من بودین چیکار میکردین؟

اجرا گذاشتن مهریه یا تمومش کن یا تا اخرشم برو بعد دیدی قشنگ توبه کرده برگرد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل پیدا کنید همونو حل کنید یا اگر قابل صحبت نیست بپذیرید هر اخلاقی که همسر تون دارن ‌

مشکل ما اینه این آقا چند ماه میخواد عروسی بگیره هی امروز فردا میکنه و هربار ما ب همه میگیم فلان تاریخ میزنه زیرش.امروز مامانم عصبی شد.منم بحثم شد باهاش و رفت.حالمو بهم زده

فعلا اسم مهریه نیار قاطع بگو باشه ببین چی میگه البته تا چند روز چیزی نگو ولی این موارد قاطع باش تکرار نشه  و اینکه ببین علت چیه تکرار نکنید 

آستی هم که کردی بگو خط قرمز رو رد کنی زندگی تمام میشه خودتم شل و ول و آویزون نگیر 

من شوهرم اوایل این حرف زیاد میزد جدی موندم پای طلاق ب غلط کردن افتاد اما اون زمان هشدار بود روانش طالم نیست نمیدونستم دقت کن تا عقدی زوج درمانگر که سبک اسلامی باشه پیدا کن

استاد محمد شجاعی هم عالیه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
توی عقد از این حرفا میزد؟شما جدی رفتی درخواست طلاق دادی؟

من نرفتم درخواست بدم خیلی جدی موندم گفتم بیا بریم فردا جدا شیم دیگه تکرار نکرد...

ی جیزم بگم شمام ایراد خودت رو بیاب 

لحن صحبت و حرفهات مثبت باشه 

الکی بهانه نیار بالغ باش

حالا دو روزم دیر تر عروسی یا کمتر مهم نیست 

مهم دلاتون‌

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عزیزم همین الان ازش جداشوهمسرمنم دقیقامث همسرشمارفتارکردمن موندم وخودش وخانوادش اذیتم کردن مادرش انواع طلسم وجادومتوسل شده ومیشه خوده همسرمم تاچیزی بشه میگ حررری بروبسلامت وفلان الان بعدسه سال من شدم یه ادم مریض فقط بخاطرعلاقه به همسرم وبی پناه بودن موندم وسوختم تواشتباه من رونکن جلوضررروازهرجابگیری منفعته