2777
2789
عنوان

هنوز ماه عسل نرفتم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست
با قطار چرا اذیت شی دختر کوپه ۶ نفره میگیری دربست با بچه عات راحت میمونید توش درم میبدی حجابتم هر جو ...

چی بگم والا ولی هنوز طرف ما قطار نیومده اگر بخوام با قطار بریم باید از کرمان بریم که بازم هزینه زیاد میاوفته رومون مستقیم برای مشهد نداره

چی بگم والا ولی هنوز طرف ما قطار نیومده اگر بخوام با قطار بریم باید از کرمان بریم که بازم هزینه زیاد ...

اگه قطار بود راحتتر میرفتین بلیطم برا خودتون میگرفتی فقط دیگه اونا نمیتونستن سر خر شن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه پدر شوهرت اجازه سفر نداده خیلی بده پس چجوری میرین ،پدر شوهرت فقط میرونه ؟با دوتا بچه چجوری تو ...

بچه دوم رو باردارم اره پدر سوهرم خیلی سلطه گر هست  منم گیر اوفتادم با این خانواده  ولی بچم بخواد به دنیا بیاد  میگه بعدش میبرمت ولی چون پول هوایی زیاد میشه با ماشین  وبابام میریم  اصلا شوهرم رو تا حالا اجازه نداده تو جاده بشینه

بچه دوم رو باردارم اره پدر سوهرم خیلی سلطه گر هست منم گیر اوفتادم با این خانواده ولی بچم بخواد به ...

واقعا تحمل همچین خانواده ای سخته 

خدا بهت صبر بده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامانش و جاری هام بیشتر از من تو زندگیم نظر میدن شوهرم هم به حرفشون هست  لعنت به اون روزی که من زن این شدم بدون هیچ شناختی هر چقدم از خدا میخوام حالش رو بگیره روز به روز انگار بهتر میشه اوضاعش منو ببینی فکر میکنی یک زن سی و پنج ساله هستم از بس که حرص خوردم تو تگاین زندگی

واقعا تحمل همچین خانواده ای سخته خدا بهت صبر بده

حالا ازش دورم هستم اون کثافت که دیگه زنگ نزد به نطرت منم زنگ نزنم دیروز یک حوری حرف میزد که انگار من مقصرم که ماه عسل نرفیتم کلا همیشه طلبکار هست

حالا ازش دورم هستم اون کثافت که دیگه زنگ نزد به نطرت منم زنگ نزنم دیروز یک حوری حرف میزد که انگار من ...

هعی 

گذشته دیگه خیلی حساست به خرج نده ایشالله جور میشه