سلام.منیه خاستگار دارم ک مادرش گفته پسرم اهل هیچی نیست تاحالا هم یه سیگار دستش ندیدم
اما به گوشم رسیده ک پسرم گاهی وقتا سیگار میکشه
راستش من از سیگار متنفرم.حالا میخام بهش بگم اگه سیگار میکشه،اگه ترک میکنه باهاش ازدواج کنم.
اینجا کسی هست شوهرش سیگار و گذاشته باشه کنار و سمتش نرفته باشه؟
نظرتون چیه؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی میکشه یعنی اعتیاد نداره وگرنه اگه اعتیاد داشت مامانش میدید چون آدم سیگاری نمیتونه فقط گاهی بکش ...
سنتی
۳۰ سالشه
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
خب تو که علاقه ای بهش نداری چون سنتی مجبور نیستی با یه آدم سی ساله که سیگار کشیدن شو مخفی میکنه ازد ...
مامانم میگه بزار بیان بعد جواب منفی بده
راستش جفتمون سابقه ازدواج داریم و هیچکدوم بچه نداریم
واقعا نمیدونم چیکار کنم.حریف مامانم نمیشم
خانواده ب شدت خوبی داره
تک فرزنده ک من تک فرزند دوست ندارم .وضع مالیشونم خوبه
الان فقط سیگارش زده تو ذوقم.