2777
2789

سلام.منیه خاستگار دارم ک مادرش گفته پسرم اهل هیچی نیست تاحالا هم یه سیگار دستش ندیدم 

اما به گوشم رسیده ک پسرم گاهی وقتا سیگار میکشه 

راستش من از سیگار متنفرم.حالا میخام بهش بگم اگه سیگار میکشه،اگه ترک میکنه باهاش ازدواج کنم.

اینجا کسی هست شوهرش سیگار و گذاشته باشه کنار و سمتش نرفته باشه؟

نظرتون چیه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی می‌کشه یعنی اعتیاد نداره 

وگرنه اگه اعتیاد داشت مامانش میدید چون آدم سیگاری نمیتونه فقط گاهی بکشه باید همیشه بکشه 

چندسالشه ؟واینکه سنتی باهم آشنا شدین یا همو دوست دارین ؟

گاهی می‌کشه یعنی اعتیاد نداره وگرنه اگه اعتیاد داشت مامانش میدید چون آدم سیگاری نمیتونه فقط گاهی بکش ...

سنتی 

۳۰ سالشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

همسر دوستم قبل ازدواج قلیون میکشید قول داد دیگه نکشه‌.

الان دوستم حاملست شوهرش میشینه تو خونه قلیون میکشه

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

سنتی ۳۰ سالشه

خب تو که علاقه ای بهش نداری چون سنتی 

مجبور نیستی با یه آدم سی ساله که سیگار کشیدن شو مخفی می‌کنه ازدواج کنی که 

اگه سن و سالش کم بود یه چیزی ولی الان دیگه باید عاقل شده باشه 

خوب فکراتو بکن .نظر خانوادت چیه 

خب تو که علاقه ای بهش نداری چون سنتی مجبور نیستی با یه آدم سی ساله که سیگار کشیدن شو مخفی می‌کنه ازد ...

مامانم میگه بزار بیان بعد جواب منفی بده 

راستش جفتمون سابقه ازدواج داریم و هیچکدوم بچه نداریم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم.حریف مامانم نمیشم 

خانواده ب شدت خوبی داره 

تک فرزنده ک من تک فرزند دوست ندارم .وضع مالی‌شونم خوبه 

الان فقط سیگارش زده تو ذوقم.