2777
2789
عنوان

تو خونه اش زندگی میکنم براش غذا میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاوره و روانشناس 

یه سری مهارت ها و کارا هست برای خودت بکنی ،خودت رو یکم نجات بدی،حالتو بهتر کنی ،خوب شاید نشی ولی میشه قوی تر بشی 

شاید زندگی هم نجات پیدا کرد 

شایدم ...

به این فکر کن،اونم کار میکنه ،شبا به یه امیدی میاد خونه،

پولش برای تو و بچه تون خرج میکنه

یخچال شما رو پر میکنه

کارای خونه رو میکنه و حس مسیولیت و تعهد داره که مثلا اگر یه لامپ خونه بسوزه،مثلا شارژ ساختمون بده و غیره..همین جزییات

اگر شوهرت نباشه،هرمرد دیگه ای بیاد ،برای همین جزییات باید هزارمدل و هزار رنگ دربیای،،هزار مدل زبون بریزی برات انجام بده

ازین دید نگاه کن،سعی کن زندگیتو قابل تحمل کنی

زنها در عین لطافت قوی ترین و فداکارتریند

همه چیز را پنهان میکنند

تنهایی ها را

دلتنگی ها را

گریه ها را

حتی عشقشان را

در هنگام شکستن صدایشان درنمی اید

درد که دارند بخود نمی پیچند

غم که دارند داد نمیزنند

نهایت تسکین یک زن

گریه های یواشکیست....😢

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به این فکر کن،اونم کار میکنه ،شبا به یه امیدی میاد خونه،پولش برای تو و بچه تون خرج میکنهیخچال شما رو ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی🥺🥲چقدر شبیه مامانم حرفات آرامبخش بود،،،درسته عزیزم ،

کاش اونم به فکر من بود کاش فداکاری های منو میفهمید،..دلم خیلی پره همیشه نادیده گرفته شدم ،....انگار کم بودم درحالی که همیشه صدمو گذاشتم 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
زنها در عین لطافت قوی ترین و فداکارتریندهمه چیز را پنهان میکنندتنهایی ها رادلتنگی ها راگریه ها راحتی ...

خیلی زیبا نوشتی ممنون 🥺کاش اینم یه کم میفهمید منو

ممنونم از وقتی که گذاشتی🥺🥲چقدر شبیه مامانم حرفات آرامبخش بود،،،درسته عزیزم ،کاش اونم به فکر من بود ...

حق داری،دلت قدرشناسی میخواد ،دیده شدن

ولی به خودت فکر کن،که برای هرکدام ازین جزییات خونه زندگیت هم محتاح دیگران نیستی،همین شم خوبه

این خوبیاشو اگر کم کم در نطرت بیاری،تو دلت مهرش میفته،،

و اگر به اونم قدرشناسیتو بروز بدی

مطمینم وابسته ت میشه

مردا کلا انسانها عاشق توجه و قدرشناسی ن

البته غلیظ ش  نکن،دوربر داره

امیدوارم بدردت بخوره🥰

به همه زنان نظر داره ذاتش خرابه

عزیزم مرد پاک نمیتونی پیدا کنی 

اون یه عده هم که خیانت نمیکنن دست شون باز نیست 

ول کن زندگی تو بکن

با دلبندت برو گردش و پیک نیک 

کیک و دسر درست کن 

کارای زیبایی انجام بده

مطالعه کن و یه زبان جدید یاد بگیر 

شوهرتو از دایره توجهاتت خارج کن 

به این فکر کن،اونم کار میکنه ،شبا به یه امیدی میاد خونه،پولش برای تو و بچه تون خرج میکنهیخچال شما رو ...

بگو من چی کار کنم 

دوتا بچه دارم ۱۸ ساله ازدواح کردم چن ساله شوهرم خیییلی بهونه میگیره و ایراد از همه چیم خیلی گیر میده به خونه زندگی خوبیامو نمبینه ولی بخام یکم کم کاری کنم ذربین میزاره چند برابرش میکنه 

دیگه بردیدم همین دیشب تا صبح به فکر خودکشی بودم اما انقد بیغیرتم که نمیتونم قلبم مچاله میشه وقتی میگه بخاطر بچه ها تحمل میکنم 

بگو من چی کار کنم 😔

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
حق داری،دلت قدرشناسی میخواد ،دیده شدنولی به خودت فکر کن،که برای هرکدام ازین جزییات خونه زندگیت هم مح ...

چشم درست میگید بازم ممنونم.

کاش خدا به دل منم آرامش بده بعد از 7 سال ،

برام دعا کن لطفاً عزیزدلم 

عزیزم مرد پاک نمیتونی پیدا کنی اون یه عده هم که خیانت نمیکنن دست شون باز نیست ول کن زندگی تو بکنبا د ...

ولی چه خوب گفتی🥲انگار اصلاً وجود نداره 😶

چرا برای یه آدم بی ارزش بیام غصه بخورم 🙃بیخیالش میشم بره به درک ،به خودم اهمیت میدم و جوجه ام فقط اون بود و نبودش مهم نیست دیگه 

بگو من چی کار کنم دوتا بچه دارم ۱۸ ساله ازدواح کردم چن ساله شوهرم خیییلی بهونه میگیره و ایراد از همه ...

امیدوارم هم زندگی شما هم اسی گرم بشه

ببین درد اصلی ش چیه

مردا بنظرم راب طه براشون خییلی پررنگه

تو این زمینه میخوای یکم تحقیق کن و وقت بزار تا دلشو ببری

بعدم که راضی شد ازت،،خواسته هاتو کم کم میتونی دونه به دونه ازش بخوای