2777
2789
عنوان

تو خونه اش زندگی میکنم براش غذا میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 73 پست
چه روزی تا اون روز بیاد هزار بار مردیم و زنده شدیم فقط داریم زجر میکشیم من دیگه تحمل ندارم دوس دارم ...

مجبوریم به خاطر بچمون اونا چه گناهی کردن 

من فقط به خاطردخترم زنده ام  

مگه اجازه حرف زدن میدن؟یه احمق همیشه احمقه البته شوهر اسی رو نمیدونم مال من اینجوره

حس میکنم قلق داه ..راهای دیگ رو انتخاب کن زمان مناسب ..پیامی تصویری ..ولی میدونم همیشه حرفاتون رو ب ارومب بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرق نکرده

اهان چون شوهر من آدم گرمی بودولی الان دوری میکنه الان ده روزشده موندم یه مرد چطورخودشو کنترل میکنه بهش گفتم میگه چون بارداری میترسم خودمونگه میدارم ولی من باورم نمیشه اخه 7ماهه باردارم

جون عزیزت چندتاشو بگو ببینم اینم اینجوریه

شک و تهمت های وحشتناک، مثلا یه روز اومد خونه من شلوارک پوشیده بودم جارو میکردم چندماه بعد میگه راستشو بگو اون روز کی آورده بودی شلوارک پوشیده بودی خودمو تیکه تیکه کردم از ناراحتی میگه باور نمیکنم باید خونه رو میگشتم. 

این کوچیک کوچیکه از حرفاشه 

حس میکنم قلق داه ..راهای دیگ رو انتخاب کن زمان مناسب ..پیامی تصویری ..ولی میدونم همیشه حرفاتون رو ب ...

هر وقت تو خلوت وآرامش هم باهاش حرف زدم بعد تو دعوا همون حرفا رو زد تو سرم ان شالله آدم نفهم گیر کسی نیفته که بیچارت میکنه

پیام میدم مسخره میکنه جلو بچه بلند بلند میخونه آدم نفهم به تورت نخورده

شوهرخودمم حرف گوشکن نیست ولی بهتر شده راهکارام اینا جواب داد..غر نزدمم

بعد با لحن مثبت صحبت کردم

گله نکردم 

ناله نکردم  ا

کوتاه و مختصر گفتم.

اونو نکوبیدم فقط گفتم اینکارو کردی دوس داشتم چقد خوب میشد ک دفه دیگه اینجور بکنیم

زمان خستگی عصبانیتش حرف نزدم 

نقطه ضعف دستش ندادم 

شاد نشون دادم و سرحال خودمو 

نقش بازی کردم گاهی 

چاخان کردم ..

توجهمو ب خودم بیشتر کردم

خیلی بی شرفه خودشو می نه به نفهمی و فقط خودشو آدم حساب می‌کنه و من اصلا مهم نیستم تو این زندگی

شما الویتت بزار خودت ..پج روان شناسی تو اینا انرژی مثبا اینارو دنبال کن ..روان خودت تق‌ویت کن ..

شک و تهمت های وحشتناک، مثلا یه روز اومد خونه من شلوارک پوشیده بودم جارو میکردم چندماه بعد میگه راستش ...

دقیقا عییییییین این به خدا ،بعضی وقتا میگه چرا رنگ و روت پریده کاری کردی؟میگم نه خوبم چه کاری میگه انگار داری قایم می‌کنی از من ،،کی اومد خونمون امروز؟هرچی میگم هیچکی باز حالیش نیست و دعوا راه میندازه ،یا میگه چرا نمیای سمتم و ازم رابطه بخوای از کجا تامین شدی 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
شک و تهمت های وحشتناک، مثلا یه روز اومد خونه من شلوارک پوشیده بودم جارو میکردم چندماه بعد میگه راستش ...

من حتی دزدکی نی نی سایتم عضوم ،تا این حد بدبختم 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
شوهرخودمم حرف گوشکن نیست ولی بهتر شده راهکارام اینا جواب داد..غر نزدممبعد با لحن مثبت صحبت کردمگله ن ...

از بس نقش بازی کردم خستم چطور اون عصبانیتش بریره بیرون با داد وبیداد وپرت کردن وسیله ولی من هیچی نگم که بهش بر نخوره البته از صدبار شاید یه بارش جواب بدم وبحث کنیم چون ازش میترسم موقع عصبانیت هرکاری بخواد میکنه

هیچکی دیگه مثل من نیست دارم می‌سوزم تو این زندگی راه برگشتم ندارم

فکر میکنی عزیزم

تاپیک منو بخون برا شوهرم

بیا بگو شوهرت بدتره یا ن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰