2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان اذیت کنندس

نمیدونم شما چطوری   ولی من انگار نفسم گاهی بزور درمیاد  قفسه سینه م سنگینه    تازگیا چندین نفرو دیدم اینو گفتن   دکتر میری دارو  معده میده ولی همه میگن گمون نکنم از معده باشه

نمیدونم شما چطوری ولی من انگار نفسم گاهی بزور درمیاد قفسه سینه م سنگینه تازگیا چندین نفرو دیدم ...

آفرین دقیقا برا منم همینه 

بعضی وقتا بزور حرف میزنم 

نه معده نیست ، صبح که از خواب بیدار میشم قفسه سینم خشک و سنگین میشه 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

آفرین دقیقا برا منم همینه بعضی وقتا بزور حرف میزنم نه معده نیست ، صبح که از خواب بیدار میشم قفسه سین ...

چی بگم والا  منکه یک ماه بیشتره اینجوریم   دارو معده میخورم   ولی فک نکنم ازون باشه   شاید ویروس جدیده چون تو همین سایت هم چن نفر تاپیک زدن گفتن دقیقا اینجورین ولی علائم دیگه ندارن

من ک میگمم از هواس. 

چون منم بدون هیچ سابقه ای یه مدت اینجور بودم. 

بعد .یک.ماه خوب شدم...

فقط با اکالیپتوس 

سعی کن ریتو خنک.نگه داری..ابنبات اکالیپتوس بخور خیلی خوبه.👍...... 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂