2777
2789

بچها من خواستگار جدی دارم 

بعد بابام گفت تا یک تومن من برات هزیینه میکنم 

حالا تو میتونی  جهازو قبول کنی  جهاز بدم بهت میتونی جهازو بندازی گردن داماد من برات یک ماشین بخرم  عروسیت کادو بدم 

از طرفی نامزدمم خونه مجردی داره و وسیله داره ولی اگر دوباره وسیله نگیرم توی دلم میمونه 

من میخوام به نامزدم بگم ک وسیله هارو عوض کن و باب میل من بگیر 

منم جهاز نیارم ولی خب بابام از اون ور جبران میکنه ولی نمیخوام داستان کادوی عروسی رو بدونه  

چطوری خواستمو مطرح کنم؟؟ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بعضی از وسیله های خونه رو عوض کنیم زیاد خرج نکنیم اول زندگی 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

این کار نامردی جهاز وظیفه پدر شماست اینکه شما میخوای به نفع خودت کار کنی تو و وجدانت باید باهم خلوت کنید وقتی وسیله داره وسایلش رو عوض نکن همونا رو استفاده کن پولم بگیر برا خودت ماشین بخر هرچند زندگی مشترک از اولش نباید اینجوری شروع شه زن و شوهر باید پناه و حانی هم باشن به نفع خودشون کار نکنن‌‌‌....

پس نقش شما در شروع زندگی چیه ؟!

اینکه بخوای شریکی زندگی رو شروع کنی خیلی فرق داره تا اینکه بخوای زرنگ بازی دربیاری

پسرای این دوره زمونه زرنگ شدن دیگه گول این چیزا رو نمیخورن که بخوان کل هزینه رو قبول کنن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

انرژی منفی رو از اول وارد زندگیت نکن 

با همسرت صادق و روزاست باش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…