2777
2789

نه ماهی میشه با هم هستیم من خیلی دوسش دارم اونم داره اوضاع مالیشون خیلی توپه رستوران دارن ،زمین ملک املاک ماشین انچنانی و...پدر فوق سرشناس و شغل مهمی تو شهرمون داره این از نظر مالی ک عالیه اما اخلاقی موقع عصبانیت ب شدت بد دهنه ،خیلی بهم گیر میده فقط تایمی ک با خودشم بیرون میریم من لباسای انچنانی میپوشم نمیزاره عروسی برم پارکم با خانواده برم میگه دوازده خونه باشی حتما اونم خیلی کم پیش میاد برم عروسی نمیزاره برم خلاصه خیلی جاها محدودم کرده تازه اگه مثلا بفهمه من عروسی بدون اجازش برم ک کات ابدی میکنه قبلش هم کلی فحش ب هم میبنده بهم و صدتا تهمت ک تو خرابی و...

خرجایی ک کرده کافه ،رستوران،کفش،لباس،کراتین مو،گل،ادکلن ،باکس ولنتاین کاشت ناخن و یسری چیزای دیگه قبل تولد ی موضوع پیش اومد قرار شد من خودمو ثابت کنم بهش گفت اگه اعتمادداری طلاتو بفروش البته ک ب صورت این بود پیشش بمونه و بهم برگردونه و این کارم داره میکنه و کادو دو تا النگو طلا بهم داد چکار کنم نظرتون چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی تو دوستی و قبل اینکه هیچ‌کارت باشه رفتارش اینه و نه بهت احترام می‌ذاره و نه باهات درست رفتار می‌کنه آنقدر هم شکاک مطمئن باش وقتی شوهرت بشه تو خونه زندونی می‌کنه رفتارش. از این هم بدتر میشه بخاطر ی پولش با اینکه فقط چون دوسش داری خودتو حروم نکن 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
وقتی تو دوستی و قبل اینکه هیچ‌کارت باشه رفتارش اینه و نه بهت احترام می‌ذاره و نه باهات درست رفتار می ...

دوسش ک دارم خیلی مثلا یکی دوروز پیش قهر بودیم رفتم عروسی میدونستم خط قرمزشه و بشدت ناراحت میشه بفهمه من رفتم تو این نه ماهه همه حرفاشو گوش کردم بهم زنگ زد فهمید عروسیم هزار طور حرف بد بهم زد و فحش و تهمت 

22

من بودم دور همچین آدمی با همچین شرایطی رو خط می کشیدم همچین زندگی  ای ارزش نداره ،چه فایده  حتی اگر لباست هم از طلا باشه ولی توی یه زندان باشی و  روح و روانت داغون،بعد یه مدت می فهمی آرامش از همه چی مهم تره  

دوسش ک دارم خیلی مثلا یکی دوروز پیش قهر بودیم رفتم عروسی میدونستم خط قرمزشه و بشدت ناراحت میشه بفهمه ...

دیوونه س بابا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

کسی که واقعا دوست داشته باشه میدونه موقع عصبانیت آدمی که رو به روشه عشقشه یا دشمنش

تو عصبانیت و حال بد رفتار و شخصیت واقعی آدما مشخص میشه 

خواهرانه بخوام راهنماییت کنم با محدود کردنش شاید بتونی بسازی و رامش کنی ولی با بددهن بودن و عصبی بودن و تهمت زدنش اصلا نمیشه کاری کرد 

همه چیزم اون پوله نیست ،اون عشق و اخلاقه واسه تداوم زندگی واقعا مهمه 

نمیگم کات کن چون دوسش داری ولی حواست باشه زود زیر بار ازدواج نری ، حواست باشه هااا! خوب بشناسش و این موضوع رو خیلی جدی و رک باهاش درمیون بزار ،نمیتونم و نمیخوام و نمیشه رو ولش کن بهش بگو 

مدت زمان اشناییتونو ادامه بده فعلا، بعد صحبت باهاش اگه دیدی بعد چندماه دوباره اون رفتارش موقع عصبانیت برگشت حتمااااا برید پیش روانشناس و مشاور 

وگرنه دیگه راهی نیست گلم خودتو بدبخت میکنی اگه بخوای ساده و با بیخیالی و کورکورانه بگذری 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)