2777
2789
عنوان

من حق دارم یا بابام ❓❓

98 بازدید | 13 پست

دکتر بهم گفته برم باشگاه یا تو خونه ورزش کنم که من واقعا سختمه تو خونه آدم حوصلش نمیشه بعد بابام میگه من الان پول ندارم صبر کن کار و بارم بیفته رو غلتک نمبدونم چی سه ماه صبر کن ... 

من بچه بدی نیستم ولی باید بگم ۲ ساله منتظرم برم باشگاه دیگه خسته شدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

You

چطور میگی من حق دارم میشه دلیل بیاری ؟

چون واقعا موندم میگم من بد نیستم فقط صب تا شب تو خونم بعدشم چند ساله اینطورم دیگه خسته شدم حوصلم سر میره افسرده میشم دوباره یه باشگاه و کلاس زبانه که میخام هی امروز فردا امروز فردا از اون ور گفتم میخام خیاطی یاد بگیرم انگار نه انگار گفتم رزمی یاد بگیرم انگار نه انگار خب چیکار کنممم

خب نداره خودشو بکشه ؟ ولی حق با تو هست

عجیب نیست که فقط واسه من پول نداره؟ مثلا یه هفته پیش یه سماور خرید ۶ میلیون گوشه خونه داره خاک میخوره و استفاده نمیشه بجاش نمیتونست منو ثبت نام کنه؟

عجیب نیست که فقط واسه من پول نداره؟ مثلا یه هفته پیش یه سماور خرید ۶ میلیون گوشه خونه داره خاک میخور ...

گفتم دیگه نداشته باشه هم باز حق با شماست من این روزا رو خیلی داشتم مجرد بودم خیلی که نه همیشه بود حتی اگر ندارن نباید بچه به دنیا بیارن چه برسه به اینکه دارن و نمیدن 

نه باید پیاده روی و درکنارش ورزش بکنم

خب وقتی موقعیت باشگاه نداری مجبوری با ورزش تو‌خونه و پیاده روی کنار بیای.تو یوتیوب و اینستا و گوگل پر از کلیپ های ورزش تو خونه س از اونا استفاده کن

گفتم دیگه نداشته باشه هم باز حق با شماست من این روزا رو خیلی داشتم مجرد بودم خیلی که نه همیشه بود حت ...

هعی چی بگم انگار به من میرسه یادش میاد پول نداره یا درمقابل زندگی من سهل انگاره

خب وقتی موقعیت باشگاه نداری مجبوری با ورزش تو‌خونه و پیاده روی کنار بیای.تو یوتیوب و اینستا و گوگل پ ...

میدونم اتفاقا میخام انجام بدم ولی خاستم درد دل کنم

یه برنامه یوگا دارم اون خوبه؟