2777
2789
عنوان

این تبعیض خیلی دردناکه

131 بازدید | 19 پست

یادمه داداشمو ختنه کرده بودیم مامانم بعدش کلی موز وپسته آبمیوه براش خرید 

اونوقت منه دختر هر ماه کلی خون از دست میدم هیچی به هیچی 

بحث حسادت به داداشم یا خوردن نیست بحث اینه سلامتی دختر برای بعضیا ارزشی نداره 

بحث این چیزا نیست بحث اینه یه دختر تو این جامعه انگار وظیفشه کلی درد بکشه وخون از دست بده بحث جامعه ای هست که همیشه با جماعت زن نامهربون بوده ومامان من وامثال مامان من هم حاصل همون تربیت هستن که هر ماه درد کشیدن وضعیف شدن دخترو نمیبینن ولی وقتی پسرشون یه چیزی بهش میشه مثل همین ختنه زمینو زمانو بهم میدوزن

جالب اینه همین مامانم همیشه میگه هیچ فرقی ندارین باهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اون یه عمل سرپایی بوده بیشتر به چشمشون میاد... ولی برای دخترا چون روتینه به نظر نمیاد انگار...

درکل فرقی ندارن و‌دخترا قوی ترن از هر نظر

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

عزیزم برادرت موقع ختنه بچه بوده خودش متوجه تقویت و اینا نبوده که...

شماهم خودت باید هوای خودت رو داشته باشی و چشم انتظار هیچکس نباش

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

ازین حرفا زیاد میزنن، تهش همه شون پسرشونو بیشتر دوست دارن، منم دیگه مثل خودشون شدم، اجباری دوسشون دا ...

منم همینطور

بخدا بحث یکم خوراکی نیست بحث اینه با این کار فهمیدن هیچوقت براشون مهم نیستم

چون مامانت خودش هرماه همین رو داره و براش عادیهولی برادرت همین یکبار و ختنه کرده و تماملزوما به معنی ...

یعنی آدم ضعیف نمیشه؟

بخدا من بعضی وقتا از درد به خودم میپیچم

ازین حرفا زیاد میزنن، تهش همه شون پسرشونو بیشتر دوست دارن، منم دیگه مثل خودشون شدم، اجباری دوسشون دا ...

همه اینطوری نیستن البته.

بعضی هم الویت اول و آخر دخترشون هست نه پسر

که البته اونم به شدت اشتباهه

تبعیض کلا اشتباهه

همه اینطوری نیستن البته.بعضی هم الویت اول و آخر دخترشون هست نه پسرکه البته اونم به شدت اشتباههتبعیض ...

۹۰ درصد خانواده های ایرانی پسرشونو بیشتر دوست دارن، ۵ درصد دختر، ۵ درصد هم درست رفتار میکنن و تبعیض ندارن

عزیزم برادرت موقع ختنه بچه بوده خودش متوجه تقویت و اینا نبوده که...شماهم خودت باید هوای خودت رو داشت ...

من برام اون خوراکی ها مهم نیست بی توجهی مامانم ناراحتم کرد

با این حرف دخترا قوی ترن باعث شدیم نادیده گرفته بشیم

یسری چیزا برمیگرده به گذشته

ولی مادرشما هم بهش اینجوری اهمیت داده نمیشده هرماه و به برادره مثلا اهمیت میدادن اونم اینجوری یاد گرفته

باید یادش بدید

مثلا بگو فلان قرصو بگیر..فلان شکلاتو بخر

والا دیگه یسریا شورشو دراوردن..یه پسر اوردن کم مونده بیان مردمو کتک هم بزنن....

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...