2777
2789

خرد خرد میدم مثلا ۱۰۰ ۲۰۰ وقتی بیرونیم یا دسشون خالیه 

فک میکنن دیگه نمیخام نمیدن منم خاندارم ذره ذره از شوهرم میگیرم نگه میدارم حساب کردم هرکدوم۸۰۰ ۹۰۰بدهکارن بهم نمیتونمم بگم خودمم لنگم برابچم لوازم تحریر بخرم ولی خودشون یه شارژم بزنن سریع میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر من و ابجیم طلا دادیم به برادرم که کارو کاسبی راه بندازه ..گفتن میده قبل عید فک کنم باید دورش رو خط بکشیم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

ای خواهر من و ابجیم طلا دادیم به برادرم که کارو کاسبی راه بندازه ..گفتن میده قبل عید فک کنم باید دور ...

باید عقل میداشتین سفته میگرفتین میذاشتین اجرا

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خب وقتی میدونی نمیدن یه بار دو بار نده بهشون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شوهرت چیزی نگف طلا دادین بهشون؟؟من شوهرم نمیدونم وگرنه خسیسه

نمیدونن که با پس انداز خودمون طلا گرفته بودیم من ۳گرم دادم خواهرم ۵گرم 

بابامم طلا داشت ولی نداد به داداشم گفت من بدم مال منو نمیده شما بدین که مجبور بشه برگردونه هنوز که خبری نیس تازه به غیر طلا خورد خورد هم ازمون پول گرفته بخدا روم نمیشه بهش بگم بده خودم تا خرخره بدهکارم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

منم برام پیش اومده روم نشده بگیرم

شمام بیخیال شو ولی از این به بعد نده

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

باید عقل میداشتین سفته میگرفتین میذاشتین اجرا

تا این حد بد نیستیم اگرم نده فدای سرش ولی خب میگم به فکر باشه هم خوبه رابطه خواهر برادری ارزشش بالاتر از این حرفاس 

نمیدونن که با پس انداز خودمون طلا گرفته بودیم من ۳گرم دادم خواهرم ۵گرم بابامم طلا داشت ولی نداد به د ...

تا عید منتظر بمون خواهر اینجوریه دیگه دلش طاقت نداره دار ندارشو میده اما برادر بی وفاس