2777
2789
عنوان

عررر آسمون چه خوشگله😭

129 بازدید | 10 پست

خیلی قشنگه...

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خیییییلیییی 😍😍😍😍😍😍😍😍

یساعته زل زدم بهش هر چی میره جلوتره داره خوشگلتر میشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییییلیییی 😍😍😍😍😍😍😍😍 یساعته زل زدم بهش هر چی میره جلوتره داره خوشگلتر میشه

وای دیدی 

خورشید چه  قشنگه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

وای دیدی خورشید چه قشنگه

هنو خورشید رو نمیبینم ولی نورش پاشیده شده رو ابرا معرکه اس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
هنو خورشید رو نمیبینم ولی نورش پاشیده شده رو ابرا معرکه اس

اره دیگه ولی کم کم داره از پشت کوه میاد بیرون

من که جلوم فقط ساختمونه ☹️ رفتم ازون یکی پنجره ببینم اونم فقط ابر معلومه😞

اخی🥺

من الان رسیدم شمال 

انقدر حس خوبیه

عزیزم خوش بگذره❣️

مرسی گلم