2777
2789

دانشگاه ما تا مرکز تبریز سرویس داره

دانشگاه سهند تبریزه 

بعد من با ماشین بابام میرم دانشگاه والا بزرگه کنترلش سخت خودم با سلام و صلوات راهی میشم از اون ام وی ام قدیمیاست 

خونه اونام از خونه ما دوره یعنی از دانشگاه تا خونه اگه نیم ساعت طول بکشه

اونو برسونم  میشه یه ساعت

چند باری سرپوشیده گفت من نشنیده گرفتم امروز میگه بی جنبه ای انتظار داشتم یبار منو برسونی خونمون تا این ایام امتحانا تعارفم نکردی

خب من چیکار کنم به خدا گرمه گرما میزنه باردارم هستم فقط عرق میکنم

چه رفتاری بکنم باهاش

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم رفیقم ماشین داشت ی تعارف بم نمیکرد ناراحت میشدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
غلط میکنهعجب رویی دارهبهونه بیار بپیچونش

اخه چقدر

من خودم باردار نبودم با سرویس میرفتم میومدم الان گاهی ماشینو برمیدارم انتظار دارم با خودم ببرمش

لایک نکن خواهر منننن  
بگو ماشین خودم نیست مسئولیت داره اگه تو محدوده شما اتفاقی بیافته میگن اونجا چیکار میکردی.بگو باردارم ...

نمیدونن باردارم هنوز ۱۰ هفتمه

ولی انتظارش بیجاست من افتاب میزنه میسوزمم

لایک نکن خواهر منننن  
منم بودم رفیقم ماشین داشت ی تعارف بم نمیکرد ناراحت میشدم

مسیر کاملا متفاوته من اینور شهر اونم اونور

چیکار کنم اخه خودم از دوستم که ماشین داشت انتظار نداشتم منو ببره سرویس هست دیگه 

لایک نکن خواهر منننن  
مسیر کاملا متفاوته من اینور شهر اونم اونورچیکار کنم اخه خودم از دوستم که ماشین داشت انتظار نداشتم من ...

اگ باش‌راحتی رک بش بگو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○