2777
2789
عنوان

🌺 اقدامی ها و مامان های گل سال ۹۷ 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 53060 بازدید | 5489 پست
راست میگه،پس نگران نباش حتما نینی دارمیشین،یعنی تو یه ماه پنج تا تخمک آزاد کرده بدنتون؟

اره البته من ٦ ماه داروي فرتي ليت با پودر اينو فوليك ميخوردم بعدم برا عمل امپول ميزدم و دارو ميخوردم 

[QUOTE=56093735 ]من زيفت و اي وي اف باهم انجام دادم شد ٥و خورده اي ولي به غير از داروها كه قبلش هم بايد بخوري هم امپو ...[/QUOTE]

ای وای چقدر زیاد،خدابخواد همینجوری باردارمیشی عزیزم نگران نباش،خیلیاهستن زمانیکه بیخیال درمان شدن باردارشدن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما الان ماه دوم اقدامیم.انتظارداشتم ماه اول بشه.گفتم اگه این ماه نشه بریم آزمایش بدیم 

ببين عجله نكن چند سالت هست؟ معمولا تا ١سال طبيعيه بيخودي پول دكتر و ازمايش نده استرسم نداشته باش

[QUOTE=56093735 ]من زيفت و اي وي اف باهم انجام دادم شد ٥و خورده اي ولي به غير از داروها كه قبلش هم ب ...

اره واقعا هزينه هاش زياده تو فقط قرص فرتي ليت و پودر inofolic بخور با قرص فوليك اسيد استرسم نداشته باش هم تقويت ميشي هم چيزايي كه تو بدنت نداري با اين قرص بهت ميده اين قرص ضرر هم نداره براي تقويت بارداري هستش

اره واقعا هزينه هاش زياده تو فقط قرص فرتي ليت و پودر inofolic بخور با قرص فوليك اسيد استرسم نداشته ب ...

سرخود بخورم اشکال داره؟ما هیچ دکتری نرفتیم گفتم اصن ببینم میشه یانه

اره واقعا هزينه هاش زياده تو فقط قرص فرتي ليت و پودر inofolic بخور با قرص فوليك اسيد استرسم نداشته ب ...

من مشکلم اینه نمیخوام یبوست شم فولیک اسیدایناهمش یبوست میگیره آدم😥😥

یعنی این ماه اگه مامان نداشته باشیم من میدونم و شماها 😡 😡  این تاپیک با اونای قبلی فرق داره! ...

خخخخخخ

مونا خیلی باحال گفتی😂😂😂😂😂

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

سلام دوستای گلم سال نوهمه شمامبارک دوستای جدیدم به شماهم تبریک میگم🌹🌹🌹به به تاپیک جدیدهم مبارک🌹🌹🌹🌹انشاا.به حق این ماه عزیزواین ایام پرازخیروبرکت خدابه همه مون فرزندسالم وصالح عنایت کنه🙏🙏🙏🙏🙏انشاا.بازدن تاپیک جدیدهمه بیان وخبربارداری شونواینجااعلام کنن🙏🙏🙏🙏🙏انشاا.همه مون به دعای دل هم ومامانای تاپیکمون مامان بشیم🙏🙏🙏🙏🙏انشاا.همه مامانای تاپیکمون سلامت باشن ونی نیای نازشون به سلامتی به دنیابیان وقدمشون پرازخیروبرکت باشه🙏🙏🙏🙏🙏

سلام سلام دوست جونیا

به به سال جدید تاپیک جدید

انشاالله تو این سال جدید و این تاپیک جدید همه بچه ها به زودی خبر نینی دار شدنشونو بدن.

راستی سال نوتونم مبارکککککک💕💕💞💞🎉🎉🎁🎁🎂🎂🎈🎈🎊🎊

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤

بچه ها تو دوره ی بیست روزه تخمک گزاری کی میشه؟ ما قراره بریم سفر فک کنم اینماهم تخمک گزاری بیفته وسط مسافرت دوماه گزشته هم نتونسته روزای تخمک گزاری اقدام داشته باشم🙁