2777
2789
عنوان

از منطق مامانم متنفرم

599 بازدید | 58 پست

میگه باید درس بخونی ازدواج کردی دستت جیب خودت باشه پول از شوهر نگیری یعنی چی؟پس چرا ازدواج کنم؟از شوهر نخوام وظیفه خودمه یعنی خرج خودمم بدم برم کار پولیه واسه پس انداز خودم نه اینک خرج پوشاک خودم بشه

اینش هیچی

میگ درس  بخون کار کن با یه عالمه غر گند میزنه به کل اعصابم اصلا مغزم نمیکشه انقدد غر میزنه یک ساعت پشت هم 

میگ کارم نمیکنی

کار میکنم تا میشینم یک ساعت شروع میکنه ک چرا نمیخونی

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

خب نگاه کن.....دوست داری شوهرت واسه هر خرجی که برات میکنه منت سرت بزاره؟ دوست داری اگر خدای نکرده شوهرت خیانت کرد یا طلاق گرفتی هیچ درآمدی نداشته باشی؟ و.....

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب راست میگه

وقدر تو همین سایت خانما از زندگیشون راضی نیستن اما به خاطر وابستگی مالی نمیتونن جدا شن

توام کار کن مستقل شو اما خرجتو شوهرت بده پول شما باشه برای پس انداز زندگیتون

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

به عنوان کسی میگم که مامانش مثل شماست ولی میدونم منظورش چیه بخاطر این داره میگه بعدا محتاج نشی واسه یه قرون خودتو خوار و ذلیل کنی درسته مرد وظیفه داره بهت پول بده ولی برات منت هم میزارن یا گاهی پولی که بهت میدن کافی نیست و خب هر چی آدم میخره پول مردس مال خودت نیست

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

باهات مخالفم چون مامانت به شدت حق میگ

فک کردی شوهر کنی هرچی بخای بهت میده نه جانم باید برای هزارتومن منت بکشی مگ چ مرد باشعوری باشه ک خودش بهت بده ک بعید میدونم وجود داشته باشه

من چهارساله بهش میگم بهم پول بده برای خودم جم کنم دریغ از یک بار ک بده

ولی وقتی خودت کارکنی درامد  داشته باشی منتشو نمیکشی تازه اون منتتو میکشه

والا مادر با شعوري داريقدرش رو بدون

چرا با شعور؟؟؟میشه بگی میگ نباید از شوهر خرجی بخوای؟؟؟شوهر وظیفشه خرج کنه 

مگه بقیه رو نمیبینم چطور از شوهراشون میخوان اینک نخوای و یهو بخوای منت سرت میا

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

باهاش بساز هرچی گفت بگو چشم رو تخم چشممام ، کم کم میبینی عوض میشه اخلاقش ، باهاش نجنگ مامانا از یه دنیای دیگه اومدن هیچکی مامانا رو‌درک نمیکنه انشاالله مامان شدی مبفهمی چی میگم اینا رو‌که گفتم یه جا ذخیره کن تا اون روز بهش میرسی ، بقیه بهش میگن گیر مامانا بهش میگن نگرانی از اینده اصلا یه وعضی فقط چشم جواب میده