2777
2789
عنوان

🌺 اقدامی ها و مامان های گل سال ۹۷ 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 53062 بازدید | 5489 پست
سلام دوستان بالاخره بعد از يك و نيم سال اقدام به بارداري ماه پيش عكس رنگي رحم انداختم و اين ماه جواب ...

سلام.مبارک عزیزم😍😘ترس واسه چی؟؟فکر منفی از ذهنت دور کن.ان شالله بارداری راحتی داشته باشی

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
خودت حتماااا ببرش  حتما هم ابن سينا آز بدين  اين خيلييييي فاكتور مهميه تعجب ميكنم عارفي ...

من دیروز عمل کردم. هیسترو

درد دارم . البته کمتر از دیروز

امیدوارم که این دیگه آخرین راه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان بالاخره بعد از يك و نيم سال اقدام به بارداري ماه پيش عكس رنگي رحم انداختم و اين ماه جواب ...

خانمی چوب درخت ازگیل همراه خودتون نگه دارین تو لباس زیرتون با اگر بتونین مثل گردنبند استفاده کنید چه بهتر که همیشه با بدنتون در تماس باشه جلوگیری میکنه از سقط جنین 

خاصیت دارویی داره چوبش

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عزیزززززززم  دردش خیلی زود تموم میشه زودی خوب میشی

آره.

امروز خیلی بهترم.

فقط نمی دونم بعدش کی پریود می شم؟

من 20 امین روز سیکلم رفتم عمل. انقدرم شلوغه اونجا که نشد بپرسم. حالمم خیلی مساعد نبود.

بهم قرص استروژن و پروژسترون هم دادن که دارم می خورم.

سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارید، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. ممنون میشم از همراهیتون. 

http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=9599804

خوب پس فعلا نميشي  تا قطعشون كني

ای بابا

به نظرت از کی تنظیم می شم دوباره؟

بازم بعدش برم پیشش ویزیت؟ یا اقدام کنم؟

خودش که وقتی وقت عمل داد بهش گفتم بیستمین روز دوره ام می شه و آندومترم ضخیمه  و بعد از تخمکگذاریمه. گفت عیب نداری خوبیش اینه که ماه بعد می تونی اقدام کنی.

ای بابا به نظرت از کی تنظیم می شم دوباره؟ بازم بعدش برم پیشش ویزیت؟ یا اقدام کنم؟ خودش که وقتی وق ...

نگفت بعدش بري؟؟؟

امروز زنگ بزن مطب بگو عمل كردم واسه دو هفته بعد وقت ميخوام

چون دكتر هفته بعد نيست

برو قشنگ سونوت كنه

سوالاتو كن

حتما هم اون آز اسپرم رو بدين

نگفت بعدش بري؟؟؟ امروز زنگ بزن مطب بگو عمل كردم واسه دو هفته بعد وقت ميخوام چون دكتر هفته بعد نيست ...

توام دمیدونی هفته ی بعد نیست؟

سر عمل من داشت از مسافرتش می گفت. :-)

اون آز اسپرم رو ببینم تو آزمایش قبلی همسر هست یا نه

توام دمیدونی هفته ی بعد نیست؟ سر عمل من داشت از مسافرتش می گفت. :-) اون آز اسپرم رو ببینم تو آزمای ...

آره بابا من از دكتر بيشتر ميدونم تا خودش😄😄😄

حالا كجا داشت ميرفت؟؟

حتما بگرد

نگفت بعدش بري؟؟؟ امروز زنگ بزن مطب بگو عمل كردم واسه دو هفته بعد وقت ميخوام چون دكتر هفته بعد نيست ...

نداشت تو آزمایش هاش

از ابن سینا وقت آزمایش گرفتم.

فقط می گه بدون نسخه انجام نمی دیم.

باید بدم عارفی بنویسه

آره بابا من از دكتر بيشتر ميدونم تا خودش😄😄😄 حالا كجا داشت ميرفت؟؟ حتما بگرد

نمی دونم.

فقط فهمیدم ایران نیست.

چون می گفت هزینه اش با شمال یکی می شده   

دیگه بیهوش شدم بعدش.

نداشت تو آزمایش هاش از ابن سینا وقت آزمایش گرفتم. فقط می گه بدون نسخه انجام نمی دیم. باید بدم عار ...

آره مينويسه 

تو وقتتو بگير كه علاف نشي 

الانم زنگ بزن از عارفي وقتتو بگير

آره مينويسه  تو وقتتو بگير كه علاف نشي  الانم زنگ بزن از عارفي وقتتو بگير

وقت آزمایشگاه شد 9 تیر

تا اونموقع هم میرم می نویسه. نشد هم همین دکتر زنان نزدیک خونمون می دم بنویسه