2777
2789
عنوان

کشیدن درن درد داره

51 بازدید | 3 پست

من سه روز پیش عمل لاپارسکوپی آپاندیس داشتم قبل از ترخصم هرچی گفتیم درن درمیارین یانه گفتن نه باید باشه و هنوزم حتی یک ذرم خون نیومده به دکترم گفتم اصلا خبر نداشت که درنم نکشیدن گفت باید قبل رفتن به خونه میکشین امشب میخوام برم بکشم خیلی میترسم بعد سه روز دردم بگیره

نگران نباش انشالله هیچی دردی نداره به خودت استرس نده اصلا🤗🤗

انقدر استرسم بعد عمل زیاد شده امروز که پانسمانم عوض کردن فشارم فحشتناک اومد پایین زبونم گرفته بود😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر استرسم بعد عمل زیاد شده امروز که پانسمانم عوض کردن فشارم فحشتناک اومد پایین زبونم گرفته بود😢

بهت حق میدم اما خب خودتو کنترل کن صلوات بفرس و به چیزهای خوب فک کن مادر منم اینطوریه وقتی من باهاشم باهاش حرف میزنم راجب نوه ها و خاطره هایی که فک میکنم حالشو خوب میکنه استرسش پایین میاد کلا