لطفا اومدین تاپیک به نیت تمام بچه ها یه صلوات بفرستین 🙏
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
یعنی این ماه اگه مامان نداشته باشیم من میدونم و شماها 😡 😡
این تاپیک با اونای قبلی فرق داره!!! اون تاپیک ها خیلی بهتون آسون گرفتیم تنبل شدین 😡
یعنی ببینم کی جرات داره تو تاپیک من مامان نشه
مامان نشین با این طرفین
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
سلااااام سلااام تاپیک نو مبارک ایشالله پربار ترین تاپیک ممکن باشه و این ماه توش پر عکس بی بی چک دو خط باشه مخصوصا برا دوستای قدیمی مون
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی توحال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدمممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام بچه ها من واقعا ديگه كم كم دارم نا اميد ميشم اين دفعه دوم بود اي وي اف كردم پنج تا برام گذاشتن هم زيفت كردم هم اي وي اف اما نشد دوباره نشد خدايا چرا خيلي ناراحتم انشالله برا همتون سال خوبي باشه و همه مامان بشن 😭😭😭😭😭😭😭😭
حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...
خدا کنه مامان بشی گلم ناراحت نشو کسی ازحکمت خداسردرنمیاره
مرسي عزيزم واقعا نا شكري نميكنم اما خدا به كسايي كه نميخوان بچه ميده انوقت ماها كه انقدر دوست داريم بايد زجر بكشيم من الان يكي تو فاميلمون هست ناخواسته باردار شده انقدر ناراحته ميگه من نميخواستم انقدر ورزش كرده بيوفته هي هم ميگه اين بار شيشه نيست كه تيراهنه من بعد اينكه ازمايش دادم هنوز باورم نشده بود كه منفي هست همش فكر ميكردم هنوز اميدي هست الان بي بي چك گذاشتم بازم منفي بود خيلي ناراحتم با هيچكسم نميتونم حرف بزنم چون هيچ كس نميدونه
آره عزیزم درکت میکنم،منم خیلی دلم نینی میخواد،بعضیا که اصن بلدنیستن بچه داری کنن و دوس ندارن دوتادوت ...
انشاله خدا بهت بده اونم دوقلو مشكل شما چيه ؟من الان نزديك دوساله اقدام كردم الان ميرم دكتر كشاف تحت نظر اونم خيلي قبولش دارم چون چندتا از فاميل و دوستان بودن كه ازش نتيجه گرفتن اولش كه ازمايش داديم شوهرم اسپرمش فقط ضعيف بود منم تخمكم كم بود اما خداروشكر من ٣تا تخمك داشتم دفعه اول اما الان پنج تا دارم شوهرمم عالي شده هيچ مشكلي نداريم فقط نميدونم چرا نميشه شايد خواست خداست شوهرم ميگه خدا اون كسايي كه دوست داره بيشتر اذيتشون ميكنه
من زيفت و اي وي اف باهم انجام دادم شد ٥و خورده اي ولي به غير از داروها كه قبلش هم بايد بخوري هم امپول بزني اون بستگي داره كه مشكلت چي باشه ما يه فاميل داشتيم بعد ١٥ سال ٥بار انجام داد دو بارش گرفت الان دو تا بچه داره يه دختر يه پسر