2777
2789
عنوان

شما دخترا چه مرگتونه⁉️

121 بازدید | 4 پست

عروسی دختر همسایه بود 

من و چند تای دوستای دیگم رو دعوت کرده بودن تالار 

یک دختریم هست که(روستای من زیاد مسخرش میکنن و همش بهش توهین میکنن )

ما نشسته بودیم دیدم این دختره اومد 

تا مارو دید خودشو گم کرد همش سعی می‌کرد از ما فرار کنه بره جایی که ما اونو نبینیم 

همش به مامانش میگفت مامان بریم مامان من نمیمونم زنگ بزن بابا بیاد دنبالم من میرم

اصلا نموند رفت 

تا مارو دید دستاش محکم بهم می‌بست صورتش قرمز شد 

بعد دوستای احمق هم بهش نگاه میکردن باعث می‌شد حس بد بگیره

دلم سوخت💔

منظورت ب دخترایی مث دوستاتونه ک چه مرگشونه؟؟؟میدونی اینجور دوست باعث میشن شان و شخصیت شماهم بیاد پایین ...

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همیشه تو مدرسه راهنمایی که بودم کسی زیاد تحویل نمی‌گرفت سمتم نمیومد برام مهم نبود 

بعد رفتم دبیرستان اولش مجازی بود توی گروه دوستان اسممو گفتم.گفتن اااا تو اون دختره هستی وای ما جرئت نمی‌کردیم بیایم سمتت فکر می‌کردیم خیلی پولداری خودتو میگیری و سمتت نمیومدیم😂😂🤦‍♀️بعد من 3 سال فکر کردم چه مشکلی دارم که اینطوری هست

همکلاسی های خودمم که زیاد باهام خوب نبودن پام شکست اومدن خونمون و رفتن تحویلم میگرفتن دیگه