2777
2789

نه سنش کمه خب

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که به تعداد نیس

من اصن نمیفهمم چرا هرکسی رو راه میدین و جز خواستگارا به حساب میان😐

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کاش تاپیک خواستگارا تموم میشد 

خواستگار ندارم میخوام خودمو بکشممم خواستگاری دختر خالم بیشترن با این که ۱۸ سالمه خواستگار چرا ندارم 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
کاش تاپیک خواستگارا تموم میشد خواستگار ندارم میخوام خودمو بکشممم خواستگاری دختر خالم بیشترن با این ک ...

عزیزم  براتون دعوت نامه فرستادم؟♥️🙏🏻

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

من کلا از ۱۸ سالگیم تا الان ک ۲۰ سالمه فقط ی خاستگار داشتم

با وجود اینکه چهره ام خوبه و خانوادم سرشناس هستن‌

کسی جرعت نمیکنه منو ار بابام خاستگاری کنه😁اولین خاستگارمم با خشم بابام مواجه شد

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن