2777
2789

بنطرتون وقتی درگیر ازدواج بشه اگه همسرش دوست داشته باشه ممکنه تغییر کنه؟

خواستگار دوستم از نظر تحصیلی و شغلی عالیه اما دوستم تحقیق ک کرده متوجه شده با زنداداش هاش خیلی راحته  تو بحثای زنونه دخالت میکنه و کلا با دخترا و خانوما راحته راجبشون نطر میده ک فلانی خوشگله فلانی دختر خوبیه  و خیلی زود هم ارتباط میگیره با خانوما اما جالبه ک عاشق دوست من شده دوستم هم کاملا برعکس ایشونه خیلی حساسه و روابطش با جنس مخالف کنترل شده اس و اصلا اونم بخاطر همینا از دوستم خوشش اومده بیشتر عاشق شخصیتش شده

دوروبرتون مردای اینمدلی بودن ک بعد ازدواج تغییر کنن؟اصلا امیدی ب تغییرشون هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده اش سنتیه این با همشون فرق داره

وقتی با زنداداشها راحته، یعنی زنداداشها هم باهاش راحتن، پس جو کلاً اینجوریه دیگه؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وقتی با زنداداشها راحته، یعنی زنداداشها هم باهاش راحتن، پس جو کلاً اینجوریه دیگه؟

تا اونجا ک من میدونم خانواده خیلی سنتی داره ولی این فقط اینجوریه ک ب زن داداش هاش دست میده خیلی باهاشون شوخی میکنه و راحته احتمالا اونام اوکین ک چیزی نمیگن ولی خب دوستم اینمدل رفتار اصلا نمیپسنده

هر رفتاری که الان از طرف میبینین بعد ازدواج ضرب در صدش کنین

😂😂😂😂 یعنی بدتر میشه؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

تا اونجا ک من میدونم خانواده خیلی سنتی داره ولی این فقط اینجوریه ک ب زن داداش هاش دست میده خیلی باها ...

به هر حال دوستت باید در این مورد با آقا صحبت کنه، بعدش همش ناراحتی پیش نیاد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...