2777
2789
عنوان

داغ شدن ناگهانی کف پای چپ

118 بازدید | 23 پست

علتش میتونه چی باشه؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی خون نداری

کف پای چپمه فقط 

اره کلسترول خونم بالا بود 

ولی کم کاری تیروئیدم خیلی زیاد بود 

گف نخور قرص تا دوماه ببینیم میاد پایین

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
فقط یه پا داغ شده؟؟؟

اره پای چپ چند ثانیه

کف پای چپمه فقط اره کلسترول خونم بالا بود ولی کم کاری تیروئیدم خیلی زیاد بود گف نخور قرص تا دوماه بب ...

از چربی خون هست من اینجور شدم چیز پر روغن خوردی این مدت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
از چربی خون هست من اینجور شدم چیز پر روغن خوردی این مدت

اره اتفاقا 

میترسم خطرناکه یعنی؟ 

عزیزم خونه پابرهنه راه می ری؟شاید به خاطر اون باشه

اره پابرهنه راه میرم ولی  همیشه راه میرم

بنظرم دمپایی بپوشی بهتره.شاید از اون باشه پابرهنه خوب نیست راه بری

خداکنه 

مرسی