2777
2789
عنوان

پسرمو امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 67 پست
بعدش درد داره اره؟؟ اولش بی حسی نمیزننمیدونی سه سال اول کرونا بود جرعت نمیکردم بیرون برمپدرم فوت شد ...

برای بچه ایم سنی چرا یه حالت خواب و بیداری و اینکه جراحی میکنن. 

ببرش بیمارستان کودکان 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود ختنه کردن اصلا خوب نیست.آلت بچه انگار کوچیک میمونه.سه ماهه عالیه

نه اصلا ربطی ب این چیزا نداره همش برمیگرده ب ژنتیک 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اخه خوردیم ب کرونا خودت میدونی اوضاع چطور بود همینجور موند🥲تا سه ساله شد

زودتر اقدام کن ب نظرم دیگه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

عالم و آدم ختنه این می بود انزالی گرفته مسلمون هستن و اینم دستوره برای سلامتی خودشونم هست

دقیقا

ما که ختنه کردیم رفت

خوب کردی 

بعدش درد داره اره؟؟ اولش بی حسی نمیزننمیدونی سه سال اول کرونا بود جرعت نمیکردم بیرون برمپدرم فوت شد ...

من پسرم دو سال و سه ماه بود بردم ختنه کردم،تازه با بیهوشی ام بود،ولی نگم از موقعی که به هوش اومد فقط گریه میکرد بمیرم براش ولی بعد دو سه روز بهتر شد

همون اولش که میخوان ادرار کنن دردناکه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه های منم ۲۵روزگی بیمارستان وقت داد فقط به دستشویی اولشون گریه کردن بعد خوب شد

اره دقیقا پسر منم