2777
2789
عنوان

اوتیسم بی بی دیجیتال دکتر ولا موسوی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 19 پست

بی بی دیجیتال هم وجود داره اوتیسم هم داره هر کدوم با علایم خودش و درمان خودش

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ما دو سال طلایی رو با حرف های ولا موسوی پرت کردیم توصیه هاش خوبه ولی درمان حداقل برای ما بعد از دوسا ...

متاسفانه اوتیسم درمان نداره .پسر خودم ۱۰ سالشه چندین ساله تحت نظره قویترین دارو ها و آمپول ها رو براش استفاده کردیم .شاید یکم بهتر بشن ولی کاملا خوب نمیشن .تازه پسر من طیف متوسط هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اوتیسم درمان نداره .پسر خودم ۱۰ سالشه چندین ساله تحت نظره قویترین دارو ها و آمپول ها رو برا ...

درمان بسته به طیفه آن شا الله پسر شما هم بزودی از طریق در بیاد دارو ۱۰ درصد کمک کننده اس کار درمانی و گفتار و در راس همه توکل بر خدا مهمه خیلی بچه ها رو دیدم از طیف خارج شدن

من پسرمو با همین روش دکتر ولا موسوی درمان کردم

با قطع دیجیتال و درک بهتر فرزندم و تصحیح روابط با کودکم و با تمام دستوراتی که ایشون فرمودند...
شما باید باور داشته باشید کودک شما بهبود پیدا میکنه و اون نگاه اوتیسمی رو از خودتون بردارید. خواهشا با دقت ویسها و نکات خانم ولا موسوی رو اجرا کنید.

من برای ایشون احترام زیادی قائلم و نمی دونم چرا بعضی ها میخان ایشون رو خراب کنند

شاید چون کاسبی کاردرمانی و گفتار درمانی اونها رو بهم زده مخالف هم زیاد پیدا کرده.

همین آقایی که این تاپیک رو زده زیر همه تاپیک های دکتر ولا موسوی رفته و نظر منفی نوشته....

برید پیج اینستا دکتر ولا موسوی و حرف های مراجعه کننده هاش رو ببینید و یا در کانال ایتاشون مراجعه کنید.