2777
2789
عنوان

پسرمو امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پسر من شش سالشع

ای وای چه دردی قراره بکشه این بچهههه 

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

درستهآخه کسی نبودبابام نبودشوهرم نبودشرایطم مناسب نبود

اشکال نداره بسلامتی تموم شد دیگه راحت شدی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

عزیز جان فک کردم مشکلی پیش اومده بسلامتی تموم شده فکرشو نکن من پسرم داره هفت میشه هنو ختنه نکردم عین ...

حالا باباش اومد جشن می‌گیریم

خیلی حالم بده بود

شدم زیر عرق از استرس

دو تا داداشام منم همون موقع که به دنیا اومدن زمانی که برای چکاب رفتن ختنه شدن بچه اونموقع چیزی متوجه نمیشه اذیت نمیشه

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

وای پسر من شش سالشع

چرا این کارو با بچه ی طفل معصوم می‌کنی خوب شش سال هم زمانه ختنه اس؟؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

وای پسر من شش سالشع

زثدتر ببرش کنم پسرمو چون اون قسمتش کوچیک بود پنج سالگی بردم ولی دکتر خیلی خوبی بود دو روزه خوب شد 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

پس چکار کنیم

حرف الکی میزنه سنت پیامبره گوش نکن اسلام هرچی گفته مفید بوده و درست 

خب دیره دیگه اینجا از تو اتاق عمل میبرن ختنه میکنن بچه هیچی متوجه نمیشه پسر من پنج روزه بود ختنه کرد ...

زود ختنه کردن اصلا خوب نیست.آلت بچه انگار کوچیک میمونه.سه ماهه عالیه